Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Německý Ovčák-jméno

Od: niikolqa* odpovědí: 25 změna:

Poradte prosím jméno pro pejska něměckého ovčáka, nevím si rady :D díky

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Max, Cir, Ross,

10.01.13 15:43
hodnocení

0x

Džordž *smich*

hahanaj*
hodnocení

0x

Max, Márty, Ben

ron*
hodnocení

0x

Alan, Ajax, Brit.

doplněno 10.01.13 17:00:

Šarik:)

luda*
hodnocení

0x

Garr, oslovuj Gar(r)e :D

lidus*
hodnocení

0x

Když jsem byla hodně malá měl otec vlčáky vyřazené z policejního výcviku a ti si přinesli papírové jméno BOJAR a NERO, kolie měla jméno LESAN.

martinaa*
hodnocení

0x

Kamarádi mají vlčáky jménem Rita, Terra, Rex a Triton:) Líbí se mi, že je tam vždy písmenko R, nevím proč:) Údajně na ně psi více reagují.

hodnocení

0x

Mně se líbí Márty.

jakoola*
hodnocení

0x

Mě se vždycky líbilo jméno DOBY,

hodnocení

0x

Hasan, Kazan, Čert, Rex

ep92*
10.01.13 17:48
hodnocení

0x

Noris

andrea1*
hodnocení

0x

Lord, Avar, Rex, Ben

hodnocení

0x

U armády jsem měl a jmenoval se Deny ;)

hop®
hodnocení

0x

Německý ovčák je pes s velkou životní energií, doporučil bych popřemýšlet o jménu, které obsahuje výrazné písmeno "R", a které je při volání dvojslabičné (případně jednoslabičné). Lépe pak zvýrazněním toho RRRR můžeme dát pesanovi najevo, že povel nebo přivolání myslíme opravdu vážně. Samozřejmě od těchto jmen lze použít i zdrobněliny. Podobně funkuje i hláska eS, ovšem není tak výrazná. Ovšem to je pohled čistě praktický, samozřejmě je mnoho krásných jmen, které tomuto "pravidlu" nevyhovují a přesto na ně dobře vychovaný pejsek bez problémů slyší...

Art, Ron, Brita, Riči, Riki, Sigi, Kora - jen několik z těch, které jsem znal osobně... ;)

doplněno 10.01.13 19:34:

Martino, omlouvám se, teď koukám, že podobné doporučení jsi již dala Ty, nekopíroval jsem záměrně... *hi*;)

martinaa*

Pohoda*placni*, aspoň v tom nejsem sama;)

ron*

Ron - moc pěkné;). A musím potvrdit, že pes na toto jméno opravdu slyší.

hop®

Jejda, to jsem si ani neuvědomil *placni*

To bych možní doplnil i Ar, Ringo nebo Repty... *smich*

ron*
10.01.13 20:43

*smich* Děkuji.

instalater*

Doufám , že majitelka psa neráčkuje.

marketax1*
hodnocení

0x

Argo, Aron, Atom, Best

krkovicka*
hodnocení

0x
Armageddon:-D na poradnu mě přivedl NO jménem Art takže jedině toto jméno.

korina*

my měli fenu n. ovčáka Elzu, boxerku Sáru, boxera Bárny a ovčandu Korinu . po ní mám přezdívku a rasla Mailu

hodnocení

0x

Aron, Akim, Bak, Alex, Brit, ...

Slyšela jsem, že ve jménu by mělo zasyčet ksss, aby to pes dobře slyšel a pochopil: takže Rex, Max, Alex.

Jeden známý měl psa a jmenoval se PES. Taky dobré, co? :DJaga.

Nakonec proč ne? V jihlavské ZOO předvádějí návštěvníkům rozložitého supa, který se jmenuje SUP.

pavlinafasurova
hodnocení

0x
Akim, Áron,Baf,Don,Wolf

mraf
hodnocení

0x

V Četnických humoreskách hraje sympaťák Argo (má pomník: nacestu.cz/... dále jiný románový je vlčák Kazan. Před lety se hledal vlčák Tino. Vrací se Lasie, ale to je kolie. Náš byl zásadně Tommy, jenže foxík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]