Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatýkání mezi poli?

Od: peve odpovědí: 7 změna:

Dobrý den stala se mi zvláštní příhoda už jsem zjištoval všude a nikde my nebyli schopni odpovědět abych to zkrátil , mým velkým koníčkem jsou procházky a focení prostě si vezmu batoh foták a vyrazím na výlet po okolí a fotím vše co jde v ponděli když jsem přišel z práce bylo asi kolem 4 protože byla opravdu hezky barevná obloha tak jsem prostě musel vyrazit na výlet tak jsem se šel. Šel jsem po polní cestě z jedné vesnice do druhé na druhé straně pole šel někdo jiný ze psem a za chvili jsem slyšel po polnačce přijízdět hodně rychle auto přímo k tomu chlapovi byli dvě jeden byl peugeot partner a druhý volkswagen transportér oba měli bílou barvu volkswagen zastavil vedle chlapa a peugeot zabrzdil těsně před ním s peugeotu vyskočil chlap a vzal mu batoh a psa a odnesl do auta potom se otevřeli posuvné dveře na transportéru a ven vyskočily doslova a myslím to vážně po zuby ozbrojení chlapíci a začaly na něj mířit já jsem si rychle lehl aby mě neviděli jeden chlap z toho auta povídal něco tomu na té cestě asi ho vyzval aby mu ukázal doklady protože mu podával nějaké kartičky asi občanku po chvily vystoupil z pegeotu další chlap přišel k jednomu a sklonil mu pušku něco řekl a oni toho chlapa chytli nastoupily do transportéru a odjeli pryč ,peugeot tam chvíly ještě stál a chlap tam chodil a telefonoval potom odjeli i oni a už se nevrátily. Obě auta byli stejné měli bílou barvu a na zadních posuvných dveřích měli něco napsáno ale bylo to daleko a já to na tu dálku nepřečetl nosím brýle takže sem to moc neviděl jen vím že to začínalo na D a bylo to napsáno modře na předních dveře bylo nějaký znak a nějaké číslo nejspíše označení vozu to bylo napsáno hnedě. a vozidlo mělo modrý a hnědý pruh po boku a vzadu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Proč jsi to nevyfotil?

hodnocení

0x

Dobrý den. Píšete cit. ...vyskočil chlap a vzal mu batoh a psa a odnesl do auta...Upřímně řešeno, u batohu si to představit umím, u toho psa ne...Že by se nechal cizí pes jen tak vzít a naložit cizím člověkem do auta? No, nevím...Možná tam proběhl nějaký nácvik zajištění a dopadení podezřelého, či pachatele..*nevi* To je jediné, co mě k tomuto napadá...

peve
hodnocení

byl to takový ten malý pes nějaký jorkšír nebo něco takového

buss
hodnocení

0x

Pokud to nebyla nějaká policiie, celníci, vězeňská služba, gangsteři, tak ještě příliš aktivní myslivci (D deratizace), rybářská stráž asi né. . A pušku? že by byli tak blbí a neměli prozkoumané okolí? Ono takový nepohodlný svědek... , ale to se mělo hlásit!

doplněno 10.01.13 11:58:

už jsem zjištoval všude a nikde my nebyli schopni odpovědět
Co si pod tím všude a nikde představit? Od prezidenta €U až po...

hodnocení

0x

Lehce mi to nesedí. Bylo to daleko, že jste nedokázal přečíst nápis a znak na dveřích, přitom jste jasně viděl že si podávají kartičku velikosti OP a že si něco povídají?

majsterjoe*

*smich* ale uznej ze nektere pribehy takto fungujou i v kriminalkach na TV.

Mozna by to byl dobry napad na jeden z dilu...ikdyz ...krom toho psa je to snad v kazdem akcnim filmu *zed*

peve
hodnocení

Na těch autech to bylo napsáno poměrně maličkatým písmem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]