Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránka o předpovědi počasí

Od: heterak® odpovědí: 10 změna:

Neznáte někdo nějakou internetovou stránku,kde bych mohl najít přesnou předpověd počasí?

At se podívám kamkoliv,jaký počasí bude v Brně za 2 dny,tak píší např. polojasno bez deště,ale když se tam podívám další den,tak už píší zataženo,déšt. Taková předpověd je mi na nic.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, jak přesné to potřebujete, ale koukněte na tohle. Je to sice jen počítačová animace, ale docela to vychází.

72mona3*
hodnocení

0x

O přesné předpovědi se meteorologové snaží již velmi dlouho. No, snaží a někdy ji to vyjde. Já většinou mrknu na ČHMÚ. Mona

scv®
hodnocení

0x

To je bohužel u předpovědí počasí běžné, za přesnou lze považovat předpověď možná tak na dalších 24 hodin a to jen z některých zdrojů (třeba Dagmar Honsovou bych nebral moc vážně). Osobně sleduji předpovědi na yr.no, ale i tam se občas seknou.

buss
hodnocení

0x

Přesná! předpověď neexistuje, jen s jistou mírou pravděpodobnosti. Je třeba se s tím smířit. Odkazuje se na Aladin.

hodnocení

0x

Předpověď na>48 hodin je prostě nepřesná, s tím se smiř.

Relativně dobrá předpověď je Aladin aladinonline.androworks.o/... nebo již zmíněné http://yr.no

mil®
hodnocení

0x

Nejvíc používám toto: presnepocasi.cz/...

hodnocení

No nevím ten Aladin,mě tedka moc nepřesvěčil.

V16 hod na to koukám a v Brně má pršet do cca 19 hod. Ted na to koukám ve 20:00 a najedou má pršet do 0:00hod :(

lidus*
hodnocení

0x

¨Přesná předpověď neexistuje, obrátí se vítr a vše je jinak. Vzpomínám si, že v nějaké pohádce měli na kostelní věži provaz, když z něj kapala voda-pršelo. a vybubnovali to ve vesnici. Chodím na stránky Hydrometerologického ústavu a koknu co říkají satelitní snímky, sice z chalupy vidím, že v Brně prší ale jak bude zítra je hádanka.

"...obrátí se vítr a vše je jinak"

Tak tohle říkala už moje babička a je to pěkný nesmysl. Vítr se jen tak pro nic za nic neobrátí. Vítr je závislý na počasí, nikoliv počasí na větru. Takže by se spíš dalo zjednodušeně říct: "změní se počasí a vítr fouká jinak". Směr větru je závislý na pozicích a pohybu tlakových výší (a níží) a to je snad to jediné, na co se dá při předpovědi počasí spolehnout.

hodnocení

0x

mně se docela osvědčuje in-počasí.cz - líbí se mi taky, že předpověď během dne upřesňují

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]