Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už od mala mám přání stát se policistou. Teď, když jsem konečně dokončil školu, tak si to chci vyplnit. Už několikrát jsem slyšel, že dostanete na výběr mezi dopravní policií a pořádkovou jednotkou. Práce u dopravky by mě docela lákala, ikdyž vím, že to nebude žádný "med", protože stát u silnic a čekat i v zimě nebude nic zábavného, ale zase by mě celkem bavilo řešit dopravní nehody apod.
Mohl by mi někdo se zkušeností popsat práci konkrétněji? A případně porovnat výhody a nevýhody dopravky a PMJ? Vzhledem k tomu, že jsem spíše subtilnější a vypadám na méně než mi je (je mi 20), tak bych se viděl spíše na té dopravce, protože u PMJ asi trochu svalů a starší vzhled neuškodí kvůli budování repspektu
Děkuji za názory
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.