Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebovala bych poradit: Co mám udělat vyjímečného pro to, aby na mě žádný učitel nikdy nezapomněl?
Děkuji za odpovědi
Je plno variant... skočit ze střechy školy, držet je ve sborovně jako rukojmí... pak na tebe určitě nikdy nezapomenou:D
Ale teď vážně - toho se nedá docílit nijak. Buď jsi TA osoba, která se vryje do paměti, nebo nejsi. Násilím se jí nestaneš a učitelé si třeba žáky ze své třídy pamatují. Ale cizí už moc ne.
Buď nejlepší ze všech. Dobře se uč, dej se na politiku a jako ministr školství zvedni učitelům plat. Určitě si to zaslouží a nikdy na Tebe nezapomenou. Ale teď vážně. Učitelé poznají za dobu své aktivní praxe tolik žáků a studentů, že není v jejich silách na všechny si vzpomenout. Jsou to opravdu jen vyjímečné osobnosti, které jim v paměti utkví natrvalo. Jen můj názor.
Jsou 2 možnosti:
1/ Být vzorný žák, uctivý, slušný, ochotný, všechno znát a všechno vědět, vždycky mít v pořádku úkoly. Pak učitelé ještě po spoustě let třeba na školních srazích říkají: Vzpomínáte na Pepíka? Takový jiný žák tady nebyl. Jo, kdyby všichni byli takoví...
2/ Být pětkař a propadlík, lump a darebák. Třídní učitelce nastavit nohu, spolužačku polít inkoustem, řediteli na prsa hodit namočenou houbu a tělocvikáři při výmyku vyrazit zub. Také budeš nezapomenutelný: o školních srazech budou učitelé říkat: vzpomínáte na Pepka? Horšího žáka jsme tady neměli. Všem nám ukrátil pár roků života a kvůli němu jsme předčasně zešedivěli.
Tak si vyber, co je pro Tebe lepší - nezapomenutelný budeš v obou případech. Jaga.
Promiň, až teď jsem si všimla, že jsi vlastně děvče. Ale to nehraje roli, i děvče může být to nejlepší ze třídy, nebo to nejhorší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.