Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva koberce

Od: karol* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, jakou barvu koberce byste zvolili do obýváku, kde bude jedna stěna natřena barvou-svařené víno? Také máme psa, tak bych do úplné bílé nešla :). Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šedou, pokud to nebude kolidovat s barvou nábytku. Mahagonová nebo kaštanová obývací stěna nebo komoda by k tomu byla hrůza.

doplněno 17.08.15 21:42:

Jj, to zní dobře. Kamarádka má v tomto tónu celý obývák - musím přiznat, že ačkoliv bych si já nikdy takové barvy nedala (odstín červené/vínové na zeď, uaaaa *ee*), tak ta kombinace na pohled špatná vůbec není. Také mají - ne nábytek, ale silné doplňky - zbytek v bílé.

karol*
hodnocení

Také jsem o šedé přemýšlela, obývací stěna je bílá, tak s tím by nebyl myslím problém.

thabita*
hodnocení

0x

Já bych volila smetanový nebo režný i přesto, že máte psa.. Bude působit teple, ladně a útulně.. ;)

jir1*
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych šel do světlejší šedé, my to tak v obývacím pokoji máme a vypadá to docela dobře. :)

hodnocení

0x

a co zelená? nějaký teplejší, tmavší odstín... šedá mi přijde trochu chladná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]