Dobry den...byli jste nekdy u kartarky? A na kolik se predpoved splnila?) ja byla nedavno poprve a docela mne prekvapilo,jak sedly veci z minula...budoucnost jeste neumim posoudit...
Osobně ne, ale kamarádka ano. Dobrá kartářka, je jen dobrý psycholog a člověku řekne to, co chce slyšet. Kamarádce kartářka např. řekla, že se za rok rozjede se svým přítelem. Ta se tak bála, když se blížilo období, kdy se to mělo stát, že se začala chovat jako blázen. Přítele neustále hlídala a podezřívala, až se jí přítele málem opravdu podařilo odradit. Naštěstí jen málem. Je to již pár let zpět a jsou spolu stále. Ke kartářce již nikdy nešla. Druhá kamarádka, chodí ke kartáče pravidelně. Ona se tam vlastně chodí poradit, co jak má dělat, jako kdyby chodila k psychologovi. Přijde mi jako rozumná ženská, která vyslechne a poradí s odstupem a nadhledem od problému úplně stejně, jako tu radíme my na poradně. S kartářstvím, to ovšem nemá nic společného..
Neco se splnilo neco stale ne.V zivote jsem byla u dvou s rozestupem sedmi let.Ta prvni mi rekla v podstate co ta druha jako novou "predpoved".takze si myslim ze to stale běží.Stejne svuj osud si tvoříme mebo menime sami.Ta druha byla konkrétní.Ptala jsem se na nemocneho dedu.Řekla mi ze na pres rok uz nebude.Jeho stav se zhoršil a v prosinci umřel.V necem sla uplne mimo ale byla jsem moc spokojena.Stala jsem pred tezkym rozhodnutim a potrebovala jsem nakopnout.Ty veci uz běželi a stejne by k nim doslo.Z me minulosti vedela hodne.To jaky clovek je a jeho povaha to vyctu i ja z nekterych na prvni pohled.Staci to nastudovat.Tahle kartarka vedela i to co jsem nevedela ani ja☺ doplněno 17.08.15 19:27: Taky doplnim ze vety typu :Prijde miminko do rodiny,svatba a smutek,umrti...vzdycky v kazde rodine jsou.Jestli vase sezeni probihalo v tomhle duchu,vic k ni nechoďte.
V roce 1958 jsme tři kamrádky měly před maturitou a šly jsme k věštci. Tašky jsme nechaly doma, aby nepoznal, že chodíme do školy (tenkrát nechodilo na střední školu tolik dětí, jako teď). Mě minulost uhodl perfektně a budoucnost také. Všechno, co předpověděl, se stalo. Jedné kamarádce také všechno vyšlo a té třetí mimo jiné řekl, že ve čtyřiceti bude vdovou. To se naštěstí nevyplnilo a žijí s manželem stále spolu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.