Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co napsat za upozornění

Od: nikitaaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Napsala jsem takovej jednoduchej web kde je pár návodů jak si ulehčit práci a co čím vyčistit atd.. Chtěla bych ale od Vás poradit co napsat na každou stránku abch se zřekla odpovědnosti že třeba někdo vyčistí tuto tímto a pak mi bude žalovat že to četl u mě. Poradíte prosím jak napsat jednou či dvouma větama že používání rad je na vlastní triko, nebo bez záruky nebo tak něco. Prosííííím . Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To mi příjde úplně na hlavu, dávat neověřené rady a ještě jako alibista se dopředu zbavovat odpovědnosti. To je vyloženě klamavá informace. To jsou fakt rady, které někdo z nás potřebuje? Fakt si to myslíte?! *sok*

andri*
hodnocení

0x
Dnes je všechno bez zaruky na obalech vyrobku se doctete...nejdriv vyzkousejte na malym kousku...pribalove letaky s vedlejsimi ucinky,nezadoucimi účinky.
Dodala bych tam tohle.
Necetla bych web kde bude na me blikat upozorneni ze si treba sperk ponoren do acetonu znicim.
nikitaa44
hodnocení

Tady to taky je dole napsané:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

hodnocení

0x

Chceš rozšířit osvětu mezi lidmi? rady-navody.cz

buss
hodnocení

0x

Napřed to vyzkoušej, ověř a nevykrádej. Vyber si jiné originální téma, takových webů je. Za případnou škodu neodpovídám, neb jsem to obšlehla...

hodnocení

0x

že budeš takovej deb** který se tu zeptá a pak tu spamuje se svou poradn** parodií, to bych fakt nečekal. *blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]