Zdravím, Asi před 5 lety jsem v TV viděl film, ale bohužel si nepamatuji jeho název, ani jsem ho neviděl celý , ale jediné co si pamatuji je: že nějakého muže sebrali někde na letišti celníci... možná protože neměl doklady... nevím, a ptali se odkud je a on řekl, že z nějaké jiné planety a dokázal jim to tak že z hlavy dokázal nakreslit celou noční oblohu (rozložení hvězd) - prý to v jeho světě umí nakreslit každé dítě... Dále si pamatuji, že když se jejich druh má rozmnožit, tak to pro muže není potěšení, ale přirovnával to k tomu jako když by nám dávali varlata do svěráku ... Možná to celé zní potrhle, ale ten film vážně existuje, pokud byste znali jeho název, prosím dejte mi vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.