Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik přáníček jste letos dostali?

Od: anastasia odpovědí: 1 změna:

Ahoj lidičky! Pochlubte se - jak jste to měli letos s přáníčkama? Posílali jste a kolik? A jakou formou - sms, maily, pohledy? A hlavně - co vám - vzpomněl si na vás někdo? Já letos dostala asi 15 přáníček mailem - všem těm lidičkám jsem poděkovala a připojila své přání a sama jsem poslala 2 smskou.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Hooodně,ani jsem je nepočítala.Hodně k tomu přispělo Poraďte.cz *hi* od lidí s kterými se v práci vídáme tak ani jeden ale jedna kolegyně která je u nás nová a mohla by mi dělat mámu tak od ní jsem to vážně nečekala.Naposledy mi dnes popřal prodavač uzenin.Písemnou formou na co si můžu sáhnout tak 6(dopisy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]