Nejste přihlášen/a.
sorry za blbou otázku - je normální, že holka, která je normální, na kluky, nemá oblíbeného zpěkváka ale zpěvačku?
Předpokládám,že jde o dívčinu,tedy mladou ženu. Je to normální.Ba co víc,řekl bych že je to i více normální než když by naopak takové zpěvačky či herečky atp. často odsuzovala.
Já bych řekl,že to spíše svědčí o určitém vyrovnaném rysu její osobnosti.V něčem se s ní prostě identifikuje,proto se jí líbí.Jinak kamarádství a vzajemné sympatie žen jsou více fyzicky intimní než u mužů.Ženy se klidně vedou za ruce a jejich doteky jsou častější než u mužů a není to sexuální orientací.
Není to blbá otázka, jsou zde někdy daleko blbější
Asi ta holka v té zpěvačce nehledá sexuální idol, ale opravdu se jí líbí především její zpěv - já bych si toho spíš vážil, než to odsuzoval...
Je to úplně normální. Nesouvisí to nijak se sexualitou, ale spíš se té dívce líbí barva hlasu zpěvačky, její rozsah, podání a výraz písní. A to je přece nomální.
Já jsem třeba, přestože holka, měla moc ráda naši češtinářku, byla spravedlivá, mateřská a hodně nás naučila. Na rozdíl od fyzikáře, který byl nervní, ječel a nadával nám "magoři". Takového troubu jsem měla mít ráda jen proto, že byl chlap? Tůdle!
A dodnes, přestože holka, mám ráda Zdenu Tichotovou. Ten její sopránek mě pokaždé dostane. Kdo posloucháte Spirituál Kvintet, jistě mi dáte za pravdu. Při jejím: Když zahouká vlak půlnoční je marný zkoušet spát... jde až mráz po zádech.
A Věra Martinová také není k zahození. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.