Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak podekovat co koupit

Od: duha* odpovědí: 4 změna:
Mam po operaci a rad bych nejak podekoval sestram a lekarum za peci a ochotu . Co bych jim mel dat nebo koupit.Dekuji za typy a namety.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sestrám bych na sesternu koupila nějakou velkou bonbonieru, třeba Merci, a lékařům bych koupila ve vinotéce nějaké balení dobrého vína.

hodnocení

0x

Já jsem vždycky jen poděkovala. A někam napsala. Na ředitelství, do své pojišťovny a taky je nějaký veb, kde se píšou takové věci. ;) A nějaké víno? Jéééžiši, proč z někoho dělat alkoholika. Pracovalo na mě, na mé poslední operaci, na sále 4, na pooperáku ani nevím, na pokoji 4, kteří se točili ve směnách. A pak rehabilitace, zase 3 doktoři a sester nepočítaně. :) Jsem jim všem nesmírně vděčná. Díky nim chodím, mohu spát. Musím si dávat pozor, ať si nehodím nohu přes nohu, protože na kloub zapomínám.

lidus*
hodnocení

0x

Sestrám dávám kávu (mletou a rozpustnou) a krabici kremrolí, lékaři většinou slivovici. Jednou jsem dávala lékaři balení drahých sýrů, byl rád a říkal, každý nosí flašku a k jídlu nic a já raděj jím než piju.Když nejsem spokojená, nedávám nic.

majsterjoe*
hodnocení

0x

hmmmm, nestaci rici dekuji? To se musi takove veci davat? Neplatime jim dost za kvalitni peci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]