Nejste přihlášen/a.
Dobrý den lidi potřebovala bych znát váš názor či radu ohledně vztahu s mou bývalou kamarádkou.
Jde o to, že v mých 13 jsem si začala dopisovat skrz sociální sítě s jednou blogerkou, se kterou jsme se rozhodli založit společný blog. To byl asi ten první impulz ke kontaktu. Psali jsme si asi tak 3 roky a několikrát si poslali i dopisy. Mnohokrát jsem zvažovala, že bychom se mohli setkat naživo, ale nikdy to nevyšlo (nevím zda je dostačující důvod proč jsme se nesetkali to, že bydlela na Slovensku a já tehdy měla 13) . Musím říct, že jsme si hodně rozumněli anebo já to tak aspoň vnímám. V té době jsem měla určité problémy a ona byla jediná se kterou jsem si mohla o tom psát. Myslím že mi hodně pomohlo mít někoho kdo mi rozumí.
Když základka skončila a přestoupili jsme na střední školu (ona byla stejnej ročník), už jsme si tak nepsali jako dřív. Samozřejmě mě to mrzelo, ale chápala jsem že si už jdeme vlastní cestou. Tudíš se naše konverzace stali spíše trapnými, už nás nic nespojovalo a záliby se změnily. Tehdy jsme si dopisovali přes fb a já si ho potom časem zrušila a nedala jí nic vědět. Ani nevím jestli jí to bylo jedno nebo ne.
A konečně po dvou letech nepsaní, kdy jsme obě dvě dokončili maturitu, jí mám chuť opět napsat dopis. Prostě jen tak zeptat se jak se má. Tuhle možnost už zvažuji pár měsíců, ale nikdy jsem to neudělala. Nedokážu si totiž představit reakci zda by byla pohoršená, bylo by jí to jedno anebo naopak by byla ráda.
Proto jsem se chtěla zeptat Vás jak by jste to vnímali, kdyby jste byli tou kamarádkou přes internet a obdrželi dopis od staré známé.
Každý z nás máme několik takových lidí. Měli jsme s nimi společné téma, volali jsme si, psali jsme si. A pak se naše cesty rozdělily a každý jsme šli jinudy. Občas vzpomeneme, napíšeme, zeptáme se, co je nového, jestli je vpořádku. Dušička v nás se zatetelí a jdeme dále. Určitě napište a zeptejte se, jakou cestou její život jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.