Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek na rychlo

Od: dolphin* odpovědí: 10 změna:

Zdravim, chtěla bych poprosit o radu co by potěšilo 1)muže v středních letech, mladistvé chování 2)chlapa 20 let chce byt pilot a má rad auta (názorově jak Top Gear- Jeremy) na výběr je tedy :

vykupto.cz/...

slevomat.cz/...

slevomat.cz/...

slevomat.cz/...

slevomat.cz/...

Vůbec se v tom nevyznám, díky moc!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

já bych dala tu 2 ale na to jsi měl/a/ myslet dřív

hm*
hodnocení

0x

Teda já vubec nevim a s dárkama mam dycky problémy, ale třeba pro 1) tu 2 a pro 2) to letadlo?

Se v tom taky nevyznám a nejlíp by vybral ten, kdo ty lidi opravdu zná.

ohneta*
hodnocení

0x

Já bych bral to letadlo

hodnocení

0x

Osobně bych si vybral Humví (či jakýkoliv offroad i tank nebo OT) v terénu nebo letadlo!

24.12.12 19:39
hodnocení

0x

letadlo

ronyx*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že se vesměs jedná o moderní a tzv. "IN" vozy (teda kromě toho letadla), tak si myslím, že u obou nemůžeš udělat chybu s jakýmkoli výběrem.
Pokud bych toměl ale brát třeba za sebe, tak beru jednoznačně 3 (Thunderburda), když už takový auto nemůžu mít doma. Kromě toho - čím je to starší, tím míň možností bude dostat se u takovýho auta za volant (jen blázen takový auto půjčí), kdežto u moderního auta je to jen penězích (společností, které tahle auta půjčují, je hodně).

hodnocení

0x

Včera v 17,34 už bylo pozdě na jakýkoliv dárek.

Snad jenom jedním by se ještě nechala udělat radost: že byste servírovala štědrovečerní večeři v rafinovaném erotickém prádélku. To by mu jistě radost udělalo taky. A vás by to ani moc nestálo.

Jenže dneska už je pozdě i na tuhletu radu. Grrrr.*zed* Jaga.

hm*

Jestli to měly být dárky pro jejího kluka a jeho tátu, tak to navržené servírování by určitě pro celou jejich rodinu překvapením bylo. *palec**haha*

HM, nějak jsem se soustředila jen na toho mladého a úplně mi vypadlo, že tam bude i ten starší.

Ale myslím si, že by to nevadilo ani jednomu z nich a potěšili by se oba. :)Jaga.

krkovicka*
Třeba není pozdě.Mě jedna a další vlna předávání dárků začíná už tuhle sobotu kdy jedu k dedovi oslavit příchod Nového roku.Takže nákup uskutečním až teď po svatkach *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]