Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho na mě zapomenou?

Od: robiz odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

potřebuju laskavost od jednoho obchodu, psal jsem ji mail, na který mi odpověděli, ale myslím že jsem byl málo přesvědčivý. Takže jsem to napsal líp, ze 3 odstavců jsem udělal 3 stránky. Ale rád bych to tam poslal s čistým štítem. Za jak dlouho na mě můžou zapomenout. Jedná se o celkem dost velký obchod. Takže lidí jim tam asi píše hodně, nedokážu odhadnout. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud koresponduji třeba s e-shopem, tak obvykle uvádím jméno, adresu a e-mail. A veškerá korespondence je dohledatelná pod těmito identifikačními údaji.

ohneta*
hodnocení

0x

Asi jsem natvrdlý, ale vaši otázku nechápu. Potřebujete laskavost, ale ptáte se za jak dlouho na vás zapomenou. A eshopy tu nejsou od toho, aby dělaly laskavosti. Ze třech odstavců tři stránky, vás tam budou mít rádi :-D

doplněno 16.08.15 10:52:

Tak se vyjádřete přesněji, chcete aby na vás zapomněli, nebo odepsali?

robiz
hodnocení

Opravdu jste mě nepochopil.

robiz
hodnocení

Takle. Oní píší že ten dopis má mít co nejvíce informací. Chci si domluvit spolupráci s daným obchodem, který sponzoring nabízí. Takže jsem napsal dopis který má 3 odstavce ale prostě nemá to úroveň, a to jsem si bohužel uvědomil potom co jsem to poslal. Teď jsem napsal druhý dopis, co má 3 stránky, je to taky napsáno písmem který trochu roztahuje, a prostě víc jsem se rozepsal, má to lepší úroveň, je tam o dost líp napsáno co můžu nabídnout atp.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

ze dvou odstavců udělat tři stránky je dobrý nápad>>> myslíš,že takovou slohovku bude někdo číst? ... můj názor...

robiz
hodnocení

Tak píšou že v mailu máte uvádět co nejpřesnější informace je to písmem který to taky dost roztáhne. Řekl bych že je to tak akorát dlouhý.

hodnocení

0x

Robizi, čím méně textu, tím větší čtenářova pozornost. *hej*Proč by si měli pamatovat? Jejich práce je placena, jejich spokojený zákazník je tou největší pochvalou. Ale budou jen rádi, když to nebude spisovatel a oni nebudou ztrácet čas čtením románů. *hej* Jste-li spokojen, řekněte to jiným. Nejste-li spokojen, řekněte to nám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]