Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vybírám nějakou L-M dovolenou a pořád nevím kam. Zavrhla jsem Egypt a Turecko, Bulharsko mě neláká, na Kypru jsem nic nenašla a přemýšlím nad Řeckem, zda ho také zavrhnout nebo ne. Jeli byste v současnosti do Řecka? Kvůli krizi se obávám, zda tam všechno funguje, jak má. Abych tam nezůstala někde "trčet"
Ještě se tak nabízí Mallorka, Itálie, jenže to se zas nabízí špatný termíny. V krajním případě vezmu auto a sjedu Chorvatsko, na jihu je pořád ještě teplo.
Spíš mě zajímají Vaše na názory...jeli byste teď do Řecka? Je nebo není se čeho obávat? Děkuju
řecko je bez problémů, v letoviscích žádnou krizi ani nezaznamenáte. Obávat se vůbec nemusíte.
doplněno 13.09.15 10:17:@uska imigranti jsou jen na ostrovech, které jsou blízko Turecka Kos, Lesbos. Určitě bych kvůli nim nerušil dovolenou, vyberu si ostrov, kde se s nimi nepotkám.
doplněno 13.09.15 12:41:@uska máti se z tama vrátila před měsícem a po imigrantech ani stopa. Osobně bych tam jel bez obav. Dokonce známá byla přímo na Kosu a s imigranty neměla problém, byly prý jen na východní straně ostrova.
Krize v Řecku mě netíží. Vzdala jsem letos pobyt v Maďarsku v termálech i pobytu v Řecku. Není pravda, že se v letoviscích s imigranty nepotkáte, nepřekračujete je na ulicích atd. Já je nemusím. Jen nevím, zda se to někdy uklidní a nebo budu do konce života bez dovolené.
doplněno 13.09.15 12:03:ohneta - také jsem si myslela, že imigranti jsou jen ..., ale bratr s rodinou se vrátili před 14 dny z Řecka a mají jinou zkušenost.
Dobrý den, já mám z dotazu dojem, že jde o obavu z krize - tedy, hospodářského stavu Řecka, které "padlo na hubu", resp. pádu bylo dočasně zabráněno. Myslím, že (zatím) je to tam OK. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.