Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vybírám nějakou L-M dovolenou a pořád nevím kam. Zavrhla jsem Egypt a Turecko, Bulharsko mě neláká, na Kypru jsem nic nenašla a přemýšlím nad Řeckem, zda ho také zavrhnout nebo ne. Jeli byste v současnosti do Řecka? Kvůli krizi se obávám, zda tam všechno funguje, jak má. Abych tam nezůstala někde "trčet" ![]()
Ještě se tak nabízí Mallorka, Itálie, jenže to se zas nabízí špatný termíny. V krajním případě vezmu auto a sjedu Chorvatsko, na jihu je pořád ještě teplo.
Spíš mě zajímají Vaše na názory...jeli byste teď do Řecka? Je nebo není se čeho obávat? Děkuju ![]()
řecko je bez problémů, v letoviscích žádnou krizi ani nezaznamenáte. Obávat se vůbec nemusíte.
doplněno 13.09.15 10:17:@uska imigranti jsou jen na ostrovech, které jsou blízko Turecka Kos, Lesbos. Určitě bych kvůli nim nerušil dovolenou, vyberu si ostrov, kde se s nimi nepotkám.
doplněno 13.09.15 12:41:@uska máti se z tama vrátila před měsícem a po imigrantech ani stopa. Osobně bych tam jel bez obav. Dokonce známá byla přímo na Kosu a s imigranty neměla problém, byly prý jen na východní straně ostrova.
Krize v Řecku mě netíží. Vzdala jsem letos pobyt v Maďarsku v termálech i pobytu v Řecku. Není pravda, že se v letoviscích s imigranty nepotkáte, nepřekračujete je na ulicích atd. Já je nemusím. Jen nevím, zda se to někdy uklidní a nebo budu do konce života bez dovolené.
doplněno 13.09.15 12:03:ohneta - také jsem si myslela, že imigranti jsou jen ..., ale bratr s rodinou se vrátili před 14 dny z Řecka a mají jinou zkušenost.
Dobrý den, já mám z dotazu dojem, že jde o obavu z krize - tedy, hospodářského stavu Řecka, které "padlo na hubu", resp. pádu bylo dočasně zabráněno. Myslím, že (zatím) je to tam OK. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.