Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vás lidi, vím, že je to věčné dilema, ale zajímalo by mě jestli někdo z Vás pracuje na PC (internetu) a opravdu vydělává slušný prachy...aby jsme si rozuměli...vím, že veškeré inzeráty s kterými jsem se doposud setkal a nabídky tohoto druhu jsou pouhé bláboly a podvody a proto se chci zeptat jestli je opravdu někdo takový kdo touto cestou je schopen vydělat peníze...
díky za reakce
Petr
Myslím, že tazatel nám stále nesdělil, jakým způsobem se hodlá přes internet živit a to je to, na co se pořád všichni ptají! Chcete někde klikat, posílat maily, programovat, dělat účetnictví? Co si představuejte pod pojmem práce přes internet/PC? To pořád nechápu. Já třeba například občas pracuji doma, jsme přes VPN spojena s firmou, takže vlastně také pracuji přes internet. Takže to základní jste stále neřekl. Co si pod tou prací představujete?
to základní tady omílám dokola, ale už je to jedno...kdo neumí číst a vkláda druhým do ust jeho slova s tim nema cenu se dohadovat...taže dík a pa
p.s.
internetem se živím, ale nikdo z vás nepochopil o co mi jde a dokonce jste mě pasovali na žadatel
...docela se začínám bavit lidskou stupiditou...už sem raději nic nepiš...já už fakt nemůžu...ne ne, už to raději nebudu ani číst
Raději už nepiš, protože to co jsi zatim vyplodil stojí opravdu za to.
Mohl by jsi začít psát pod jednim nickem? Nebo máš problém se svou osobností?
milliondollarhomepage.com/... takhle se vydělává na internetu
co to blábolíš o nicku ty blábolo, celou dobu píšu pod jedním...no, že se tu sejde tolik bezmozků, takový uspěch jsem ani nečekal
To víš, když uvidíme takového krále bezmozků jako ty tak nám nezbývá než se k tobě s úctou přidat a následovat tvé kroky, ó nejúžasnější a světlo našeho života.
troška do mlýnu od návštěvy, už taky nemohl číst rozhovor o podsouvání,souzení,vnucování atp. ale to je jedno, hlavně, že máme mezi sebou pořád dost fízlů...
for me finish..klanim se rozmnožovači a opisovatelé
Nene chlapče, to jsi byl ty. Identifikuje tě to v databázi docela přesně
zklamal jsi, myslel jsem, že tato neplodná diskuze dojde k více odpovědím
sbohem
Psala jsem tazatel a ne žadatel Sice pořád nevím co hledáte, ale jeden tip Vám dám. Moje ségra zadávala popisky výrobků v e-shopech, ale podrobnosti nevím a moc si tím nevidělala, bylo to za pár korun, přivydělávala si tím na mateřský. Něco takového máte na mysli?
Fuj mám tam hrubku - samozřejmě jsem myslela nevydělala. No já bych se asi korekturamam živit nemohla
je jich mraky, třeba já, dále pak nějaký Sergey Brin, Larry Page, Ivo Lukačovič. Takže opravdu jdou na internetu vydělat prachy. I bez internetu jen s pomocí PC to jde, když začínal Bill Gates, Steve Wozniak u nás třeba Richard Kaucký tak existovalo pár spojených počítačů, žádný pravý internet a kam to dotáhli. Takže vydělat se určitě dá. Pozor cestou k výdělku nejsou online kasína, inzeráty s nabídkou čehokoliv co začínají pošli xxx Kč ...
Já bych taky ráda pracovala z domova na internetu.Počítač mám , s počítačem umím.Viděla jsme v televizi v nějakým pořadu že jsi paní sehnala práci z domova na počítači opravovala jen nějaké texty nějaké firmy.To by mi taky stačilo ale kd evzít kontakt na nějaký firmy co to nabízejí?
Tak se naučte třeba účetnictví a můžete na PC dělat od rána do večera. Anebo programujte či dělejte grafiku.
Lidi, proberte se. To vám ještě nedošlo, že opravdová práce na internetu, až na pár vyjímek, neexistuje. Když už se někdo intenetem a PC živí, tak musí už taky něco znát a vy si myslíte, že vám někdo strčí pod nos nějakou práci, která je výhodná? Na co furt čekáte? Tak si sakra tu hlavu taky sami namáhejte. Každej by chtěl sedět doma na prdeli, chvíli klepat do klávesnice a vydělávat velký prachy. Jste zblblý Eimerickejma seriálama.
Dobrý,já dělám databáze a jsem vcelku spokojena, ale pokud má někdo něco podobného a také to funguje, tak budu ráda, když se mi ozve.
sarysek:Co všechno k tomu musím umět a budu potřebovat když bych taky chtěla dělat databáze?chtěla bych pracovat z domova tedka taky pracuji z domu.
No, nic se k tomu nepotřebuje, pokud budete chtit, tak mi poslete jmeno, cislo a mail, ja to poslu sefovi a ten se ozve. Muzu se zeptat jakou praci delat vy?
Zdravím, taky bych měla zájem o práci s databázema. Jsem momentálně na mateřské, pracovala jsem jako asistentka, s počítačem i internetem umím velmi dobře. Pokud o něčem víte, napište
zdravim, měl bych také zájem o tuto práci, můžete mi napsat email nebo mě zde blíže informovat o této činnosti.popřípadě napíšu já Vám, ale nemám kam...
děkuji
Můj mail: xsarkax1985@centrum.cz
prosím poku´d znáte někdo fungující práci přes net, tak dejte vědět.
No já pracuji pro svýho tátu dělám učetnictví.Pracuji na živnost.Co obnáší ta práce stěmi databázemi?Musím umět nějaký programy .jsem normální uživatel PC.mě by treba stačilo pracovat jen na 4-5hodin denně z domova.A zajímal by mě třeba plat.
Dobrý den, měla bych taky zájem o ty databaze. Můžete mi poslat nějaké informace na mail? zuzanabrazdilova@seznam.cz
Děkuji
Dobrý den, také pracuji s databázemi, ale práce je málo. Jestli ještě nabídka práce platí, měla bych vážný zájem. 603789559 ilona
Dobrý den, měla byc také zájem o tvoření databází. Mohla bych poprosit jestli byste se mi taky nezeptala jestli váš šéf ještě někoho nepotřebuje? Jsem na mateřské a hodí se mi každá koruna. Děkuji moc
ještě jednou zdravim,
může sem někdo spolehlivý a korektní zadat informace o práci na PC/INTERNETU pakliže někdo takový je...
s přáním krásného dne děkuji.
Před rokem jsem se zkoušela klikačky-zaregistrovala jsem se asi u dvaceti a klikala a klikala tak hodinu až dvě denně.Řídila jsem se radami-vytrvat.Těšila jsem se,jak se penízky budou sypat do klína a celou tu pitomost jsem vydržela dva měsíce.Během doby se jich většina proměnila ve scam,tak jsem hledala další...Výsledek? Opravdu jsem obdržela odměnu,a to-160Kč(!) Navíc,od té doby mi chodí do mailu hromady spamů.
Já podnikám pomocí internetu,s manželem budujeme penězovod(mezinárodní spotřebitelské sítě), funguje to už 50 let,záleží však na jednotlivých lidech jestli fungují.To má každý možnost,(kdo má zájem) se přesvědčit,jak to funguje a jak by to mohlo fungovat pro vás.V Praze v neděli odpoledne je seminář,vstupenka 340,-100%záruka vrácení peněz v případě nespokojenosti.
BBS,budování byznysu je vzdělávací seminář systému Network 21 ve spolupráci s fy Amway,jak si vybudovat vedlejší zdroj příjmu.
Tak jsem to trefil. Vždycky mě překvapí když zjistím že někdo tyhle pyramidy bere ještě vážně. No ale každý svého štěstí strojvůdce
Podívejte se, já osobně si myslím, že nikoho tady nezajímájí nějaké rádoby semináře apd. které po Vás ještě chtějí peníze a do hlavy Vám cpou snůšku nesmyslů.
CHCEME ZNÁT KONKRÉTNÍ ČINNOST KONKRÉTNÍ PRÁCE KTERÁ FUNGUJE A NE OKECÁVÁNÍ BLÁBOLAMA O TOM JAK SI FRANTA NOVÁK Z TEPLIC VYDĚLAL PRVNÍ MĚSÍC 50 000 A JITKA HOMOLOVÁ NA MATEŘSKÉ DOKONCE 80 000 ZA PRVNÍ MĚSÍCA!
Lidi tyhle cancy sem vůbec nedávejte!
Když jdeš na pracák nebo do nějaké agentury tak taky neřekneš: "Tady jsem, dejte mi nějakou práci".
Místo toho tam nahlásíš: "Umím tohle a támhleto, dělal jsem tamto a kromě toho se momentálně ještě učím tohleto." Jenomže to tady zatím nepadlo. Takže se sem chytají jen další pyramidy a podobné smetí...
toho jsem si všeho vědom, ale asi nejsi jediný co nechápe tuhle debatu...snažim se docílit toho jestli vůbec existuje nějaká práce na PC či internetu, která dá lidem vydělat peníze a není to pyrapida,spam a podobný shity.
...a budu rád, když se tady nebude diskutovat o ničem...
!KDO TAKOVOU PRÁCI ZNÁ, ŽIVÍ SE JÍ ČI PŘIVYDĚLÁVÁ A MÁ ZÁJEM SE PODĚLIT O ZKUŠENOSTI AT NAPÍŠE PROSÍM!
Kdo tady chce roztahávat a rozepisovat nekonkrétní práce kde po Vás chtejí dokonce peníze, prosím nepište a nepište!
děkujeme
Ne, ty to pořád nechápeš. Práce s internetem dokáže bez problémů lidi uživit, ale záleží na tom co člověk umí. Obecné rady (snad kromě toho že nemají ceny všelijké pyramidy a klikání na reklamy) jsou k ničemu.
Třeba mě net živí už řadu let a co sleduju Poraďte tak tady rozhodně nejsem sám. Ostatně místní Admin se tím samozřejmě taky živí Když se konkrétně zeptáš tak budu mít snahu ti poradit a ostatní asi taky. Zkušeností za nějakých 10 let co mě net živí už pár mám. Ale práce prostřednicttím internetu má jeden základ - musíš být sám aktivní. NIKDO ti neřekne napiš tamhle a oni ti už nějakou práci na doma seženou. Žádná taková firma ani práce neexistuje, pokud někdo tvrdí že ano tak to skončí jen tím že budeš muset zaplatit XXX korun a oni ti pošlou skvělý a úžasný návod jak vydělávat...
TY musíš být ten co řekneš tohle umím, s tímhle začínám a chtěl bych to zkusit a na tohle se necítím. Nejde přitom o to jestli umíš programovat jako Gates (nikdo jiný mě nenapadnul, jasně že teď už moc neprogramuje ale v začátcích své kariéry ano), psát jako Čapek nebo kreslit jako Picasso - to ve většině případů vůbec není potřeba, spíš jde o pečlivost a spolehlivost. Někdy se ale hodí když na nějakou práci máš základy programování, někdy je výhoda dobrý sloh nebo grafický cit. Na některé práce se užije třeba i znalost cizího jazyka, u některých je zbytečná.
Další věc je jak vůbec chceš fungovat, obecně vzato sehnat přes internet "zaměstnání" kde se z tebe stane zaměnstnanec je spíš vyjímečná věc, spíš budeš placen od odvedené práce takže se hodí třeba živnostenský list nebo nějaký známý který to dokáže "přefakturovat". Případně se dá domluvit i nějaká smlouva o provedení práce, kvůli ní živnosťák nepotřebuješ.
Nebo chceš vůbec "pracovat pro někoho" nebo se spíš živit přímo sám? I to je důležitá volba, ale opět strašně záleží na tom co umíš a co bys chtěl. Dokud si tohle nesrovnáš v hlavě tak se smysluplné rady nedočkáš.
a je to tady, docela zábavná forma komunikace
za prvé: nepadlo slovo o tom, že já chci vydělávat skrze PC či internet (je mi jasné, že je spousta prací na pc a internetu, ale pro ty nechápající: existuje nabídka činnosti na pc pro kohokoliv na této planetě jak je v mnoha případech inzerovaná nebo je to opravdu jen blábol! TO JE CO MĚ ZAJÍMÁ
za druhé: nikdo z lidí co zasáhli do debaty, nebyl schopen udat jediný příklad konkrétní práce (až na tkz. databíze) ale většina lidí z toho moc konkrétního nevyrozumí.
za třetí: chci se jen dobrat toho co jsem předeslal na záčátku téhle debaty
za čtvrté: tato diskuze není založena k posuzování, ale k pomoci a vysvětlení.
za páté: kvůli chytrákům a rypákoštourům tato diskuze brzy ztratí význam toho k čemu byla založena!
Bod 1: práce pro "kohokoliv"? Skutečně si myslíš, že na téhle nebo jakékoliv jiné planetě existuje JAKÁKOLIV práce, kterou může dělat KDOKOLIV? Ani zametat ulice nebo "otírat kravám vemena" nemůže KDOKOLIV!
Bod 2: a kolik bys jich chtěl? Registrace do katalogů, plnění dat do eshopu, linkbuliding, grafické návrhy stránek, tvorba stránek, obchodování s doménami, affiliate marketing, provoz vlastního eshopu, tvorba MFA webů... Tohle mě napadlo asi za 15 vteřin, dát tomu víc času tak mě toho napadne víc. Všemi těmito "prácemi na PC" si lze vydělávat na živobytí, ale u všeho platí že musíš mít trochu snahy a něco se naučit. A nic z toho nejsou peníze bez práce.
doplněno 31.07.09 14:32:Jo a neptej se co znamenají ta divná slova jako linkbuilding, affiliate nebo MFA - schválně jsem to napsal takhle i když by to šlo "česky". Potrap trochu Google a začni si o tom konečně něco hledat, než abys jenom skuhral že ti nikdo nedokáže napsat tu tvoji vysněnou "práci na internetu"...
MFA = Made for a ted nekolik slov zacinajich na "A” (Advertisement/AdSense/Affiliate). Stranka je tedy vyrobena za ucelem zisku z reklamy. Tyto weby jsou tvorene k tomu, aby primyrne vydelyvaly a az potom poskytovaly obsah, sluzby nebo zbozi.
affiliate marketing (někdy také partnerský či dealerský marketing) se označují veškeré marketingové aktivity odměňované procenty z prodeje výrobků či služeb (obvykle z objednávky či registrace, také viz model PPA). Poskytovatel reklamního prostoru je tak hodnocen provizí za skutečně proběhlé obchody, nikoliv tedy za pouhé zobrazování reklamy ( PPT, PPV) či za kliknutí na ni ( PPC). Výše provize v affiliate programech se většinou pohybuje mezi 10 až 30 %, v závislosti na typu prodávaných produktů. Někdy se affiliate marketing používá zároveň s PPC modelem, pak slouží jako jakýsi bonus.
Link building je webová obdoba public relations. Zatímco public relations mají za cíl, aby se o vás co nejvíce mluvilo či psalo, cílem link buildingu je, aby se na vaše stránky co nejvíc odkazovalo.
nehledě na to, že správce, admin nebo někdo s jeho pravomocí tkz. vylepšovat, přepsal název této diskuze...a to je možná to proč se diskuze ocitá v jiném duchu!
Ocitá se v takovém duchu, že se ti každý snaží říci jedno: práce na netu aby sis válel šunky doma a třeba 4 hoďky probrouzdal na netu a měl jsi balík tak ta opravdu neexituje. Jinak počítačem i internetem se uživit dá, ale potřebuješ taky nějaké znalosti, neni to tedy jen o vidině prachů, ale taky se něčemu naučit, ty jsi za celou diskuzi neřekl co by sis představoval za práci, ale pokud jsi to chtěl jen obecně tak platí to co jsem psal na začátku
Práce na internetu je ale jedná se o erotiku.práce na live chatech z domova. je toho mraky dost holek se tím živí.A některý docela slušně vydělávají.Ale to je asi tak vše.
Práce je na netu spoustu, ale není to práce ZA NIC. Ono i ten live chat je svým způsobem práce, i když celkem vyjímečná a ne pro každého.
Jinak pár informací o "reálné práci na internetu"je třeba tady: mesec.cz/...
kamos koupil takovou hrubou knizku , jmenuje se ORACLE ...
Dnes uz ma certifikat, ktery mu (rada) zaplatila firma,
drzim mu palce. Plat? Ani se neptejte
no a samozrejme, delava taky pres internet doma.
Dobrý den, já mám dobré zkušenosti s Global Domains International. Příjem už mám stálý. Budovala jsem to sice tak rok, ale stoji to za to. Chce to jen trpělivost a něco málo práce. V případě zájmu: www.mallina11.ws Jinak přeji hodně štěstí v hledání přivýdělku na internetu
Heh, dobrej fór...
Jinak pro ostatní - je to samzřejmě další z mnoha konin, které slibují peníze za nic. Jestli to někdo pokládá za reálnou naději na zisk tak do toho klidně běžte :D
tak tenhle podvod je uz normalne na zalobu, domena patri statu western Samoa!
zde najdete oficialni stranky vlady a podobne. Urcite si udelate obrazek sami.
doplněno 20.08.09 19:51:hned prvni radek, jakoze ja se jmenuju ja.
doplněno 20.08.09 19:58:jo, a jeste mistni registrator, registruje adresy na domene ...ws , kdyby ste chteli taky "podnikat"
jako ta pani
Hezký den,
také už nějaký čas hledám na internetu výdělek. Zkusila jsem několik klikaček, ale výplata peněz žádná. Pak jsem se dostala k novému českému projetku. Nabízí provize, výhody a dokonce (když splním podmínky - reálné) i doživotní rentu 10% celkového zisku. Což se mi jeví, jako zatím nejlepší. Protože je projekt v začátcích, tak je i šance to zvládnout. Jestli máte chuť zjistit více, mrkněte na ipa.openmlm.eu/.... Je tam vše dopodrobna popsáno. Registrace je samozřejmě ZDARMA.
Docela jsem se pobavila nad touto diskusí - jistě, lze vydělat S POMOCÍ internetu a PC, ale nikoliv bez práce. Ať jste doma nebo ne, stejně už se dnes bez PC ani netu pomalu v žádné profesi neobejdete - ani řemeslné (chcete snad prodat, ne? A kde se budete inzerovat?) Velké peníze? Jak kdy. Moje práce je zcela závislá na PC a internetu a ano, když se namane dobrá zakázka, je to super. A pak třeba tři měsíce skoro nic. Není to snadné. Takže ptá-li se tazatel, zda taková práce existuje - ano, existuje. Ale podstatné je ono slovo "práce", nejde o klikání, přeposílání, mazání a zakládání bůhsuďčeho a já nevím co ještě. Tím člověk skutečně nic nevydělá (nestojí-li ovšem na vrcholu pyramidy, ale to už nejsme oběma nohama v legální sféře).
To vůbec neznamená, že trh s e-shopy je nasycen! Naopak: jsem přesvědčen, že co se týká možné šíře nabídky, jsme někde na dvaceti, třiceti procentech a další internetové obchody se sortimentem, který není vůbec nebo je nedostatečně zastoupen, budou i v dalších letech vznikat ne po stovkách, ale po tisících. Zejména se těším na špičkové internetové potravinářství. (vycuc, dekuji: autor Jiří Hlavenka).
a tak...
Google hodlá u YouTube rozšířit partnerský program a odměňovat autory nejúspěšnějších videí, která se na populárním videoserveru objeví. Mohli by si prý přijít řádově až na tisíce dolarů měsíčně. Systém bude přitom podobný jako třeba u současného AdSense.
doplněno 30.08.09 07:24:a pry ze se neda vydelat... soutez o nejkrasnejsi vytlem
Vracení peněz je zde vlastně obdobou slevy nebo provize, kterou dostanete za to, že nakoupíte v doporučeném internetovém obchodě. V jádru je tak
Mozboxdalší sociální nákupní sítí, která však návštěvníky motivuje hlavně finančně. Peníze dostáváte také za psaní recenzí, přidávání fotografií nebo lákání nových uživatelů. Na podobném principu funguje již delší dobu třeba server
Fazole.cz, i když Mozbox se soustředí striktně na prodej věcí bez služeb. Vzhledem k poplatkům za zboží zařazených do srovnávačů cen může Mozbox představovat zajímavou a efektivní variantu propagace. (dekuji, zdroj:
Lubomír Hauerland).
Mechanical Turk (od společnosti Amazon), což ve mně vyvolává zároveň největší pochybnosti o smysluplnosti projektu. Lidé zapojení do Mechanical Turk totiž odpovídají za pár centů na kvanta otázek z různých oblastí, což se může podepisovat na strohosti a povrchnosti odpovědí. Pokud by reakce pocházely od týmu zkušených profesionálů, v němž by byli zastoupeni odborníci na webdesign, přístupnost a použitelnost, mohlo by jít o cennou službu pro autory webových stránek.
takze muzete zalozit, a spoplatnit, podobnou sluzbu.
doplněno 31.08.09 12:14:Reputation Strategist je nová pracovní pozice v zahraničních PR agenturách, na níž sedí člověk, který dbá na pozitivní image firmy na Internetu. Firmy nečekají na ránu z milosti od blogerů, nýbrž se samy blogery stávají. Ať už zprostředkovaně, že si blogposty kupují, nebo přímo založením vlastního blogu. Výhody jsou zřejmé _ dobrý PR blog může být "upřímnějším"a atraktivnějším komunikačním kanálem s médii a hlavně koncovými zákazníky.
doplněno 31.08.09 12:16:dekuji autoru Jan Ambrož. Autor vede MEDOBOS s.r.o., dělá copywriting a weby pro Benešov i Říčany.
Takze se tim zivi.
doplněno 31.08.09 13:35:mechanical turk... dekuji autoru Lubomír Hauerland .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.