Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo vyrábí invalid. trojkolku na pohon rukam

Od: sobotkova odpovědí: 6 změna:

Nevíte prosím někdo, kde se dá sehnat nebo kdo vyrábí a třeba i dováží tříkolky na ruční pohon(šlapání )rukama? Prý to u nás dělá nějaká malá společnost, ale nemohu to najít. Ty elektrické se nedají nijak složit a jsou těžké, ale tyto jsou prý ve váze jako obyčejné kolo. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

comp-handbike.cz/...

goon-handbike.cz/...

1czpjc.cz/...

doplněno 07.10.15 19:19: Neni vubec zac.
A pro Kornel - bylo by vhodnejsi reagovat na puvodni dotaz, nez hodnotit odpovedi druhych. Prekouknout se muze kazdy.
sobotkova
hodnocení

Děkuji pane Ladine za pomoc, hned ten první odkaz je moc užitečný. Sobotková

iz*
hodnocení

0x

Myslíte tyhle?

to jste mne rozesmál..tazatel se poptává po pohonu rukama...i když je možné že u Vás to nějak rukama poháníte...v tom případě se omlouvám-nemohu vědět všechno:-D

sobotkova
hodnocení

Děkuji, jste moc hodný, už mi to poslali, hned tři odkazy.skutečně se šlape rukama.. comp-handbike.cz/...

sonyboj*
hodnocení

0x

Před lety jsem se setkal s invalidním chlapíkem, který pracuje v nějakém peraplegickém centru v Brně, zprostředkovávajícím invalidní vozíky a pomůcky po postižené.

On měl kolo SHARK na ruční pohon. Svezl jsem se na něm a bylo to velmi neobvyklé svezení. Kolo bylo skladné, vešlo se do kufru auta a bylo lehké, že jsem je uzvedl na malíčku jedné ruky. Stálo asi 80 tisíc. Je to už asi 10 let. Snad se budou vyrábět i levnější varianty. Zkuste popátrat na internetu po té společnosti, třeba Vám poradí. Možná to byla přímo tato organizace: paraple.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]