Nejste přihlášen/a.
Jak jste na tom vy? Co vás poslední dobou potěšilo a naopak potrápilo?
Dobrý den, je Vám krásně? Nezoufejte, třeba Vám tu dobrou náladu do večera někdo pokazí a zase se dostanete do našeho "národního" normálu, resp. všeobecné nas*anosti na vše a na všechny . Já jsem nenáročný, tak jsem potěšen novým seriálem Doktor Martin. Potrápen jsem tím, že herečka, která tam hraje jednu z hlavních postav, ztratila už figuru a bobtná. Zdravím!
culdabulda1 - sexy je i otevřená a plná lednička . Jinak, asi jsem divný, ale já nějak na to bobtnání žen nejsem stavěný. Ovšem, je to jejich věc, když jsou potom spokojenější.
.
bomba - děkuji Vám. Je vidět, že máte vkus a hezké sny. Jenom dejte pozor - některé sny, když se splní, tak jsou průšvih. Takže, sněte dál a jen krásně .
- záleží na tom, jaké máte nároky ! - mne spolehlivě a vždy potěší, když "potkám" nějaké milé zvířátko, lidi mne sice tak "neberou" - ale poslední dobou mne těší setkání (v našem baráku) s takovou milou "rozumbradou" - hezkou holčičkou ve věku ca 12 let.
Zajímavé je, jak jsou holčiny rozumné, roztomilé a hezounké, když jsou mladé - a jaké se z nich stávají často "semetriky", když se provdají, mají děti a tzv. "získávají zkušenosti" . No, jen mne to tak napadlo.
doplněno 12.09.15 10:51:- bene - sice "bobtná" - ale furt je ještě sexy ! - na seriál koukám kvůli panu Donutilovi, kterého mám (asi jako jediná z mého okolí) - dost ráda.
doplněno 12.09.15 17:18:- bene -
už jsem si všimla, že máte na ženy vysoké nároky ... jinak bych Vás poněkud opravila - "bobtnající" ženy moc spokojené nejsou - a pokud se přirozené "boubelky" snaží udržet štíhlé i ve vyšším věku - dá to sakra práci ! a ne každé se to bohužel podaří. Muži to mají jednodušší - pokud je chlap osobnost (anebo má dost peněz) - ženy ho milují i nabobtnalého - zatímco např. takové paní Halině nepomůže ani ta osobnost.
Bylo mi krásně celé prázdniny co jsem měla na chalupě vnučky, je mi krásně když tu nejsou a je tu božský klid. Každé ráno se zaraduji jak krásně rostou kuřata, že je spravená střecha na šopě a že se blíží zima a já už pojedu domůůůůůůů. Trošku mě trápí můj zdravotní stav ale s tím se nedá nic udělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.