Brno, Olomoucká tržnice Od: rct 31.07.09 14:28 odpovědí: 17 změna: 04.01.10 18:43
Ahojte, nevíte od kdy je o víkendu otevřena tržinice se značkovým zbožím? Díkes Z.
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
od 12 hodin do 19 hodin sobota i neděle
Ahojte, prosim nevite kde je ta tržnice v brně?adresa?děkuji
Ahoj, už víš tu adresu, pokud ano, i ja se ptam na tu samou vec.. diky
Ahoojte muzu se prosimvas zeptat tak se dostanu co nejdriv z nadrazí do te trznice?
ahoj, z vlakovýho nádraží tam jezdí trolej 31, 33, bus 76, z Úzké a Zvonařky 77, ze Zvonařky a uatobusáku 79, ale ta jezdí jenom ve špičce ráno a odpoledne. Zastávka učiliště a je to hned u toho...
doplněno 10.11.09 21:24: je to teda ta tržnice na Olomoucké v Brně
Prosím tě, a mají otevřeno ve státní svátek? chtěla bych tam jet teď v úterý
Ahojky prosím o odpověď...jsou tam i v lednu?Oni prý mají svátky v lednu,tak odjížedějí domů,tak by mě zajímalo zda někdo neví,jestli tam budou.Díky
Prosím o radu,jsou tam i teď v lednu?Oni totiž mají svátky až teď v lednu,rád bych tam jel některý víkend.Díky za odpověď
0 x
furt kromě pondělí ale ted je zavřeno prodože to zboží jsou padělky ted jsou tam celnici
0 x
Nevite jestli tento tyden maji otevreno a odkolika dokolika to tam maj? chci se tam zajed podivat dik...
0 x
Taky bych se chtěla zeptat, jestli tam má cenu tento týden vůbec jet, když byla ta razie, aby tam vůbec něco bylo. Moc díky za odpověď...
0 x
Ty si myslíš, že tam je ZNAČKOVÉ zboží? Kde žiješ.
značkové zboží tam je a jaké a hlavně pro ženský...
To určitě. Čím víc pruhů, tím víc adidas
0 x
LIDI mam dotaz nevíte někdo jeslti ve státní svátek tam na tržnici budou mít otevřeno?
Dobrý den, nevíte jak se do té tržnice dostanu? Která tam jezdí šalina nebo bus?
Jendou jsem tam asi byl, ale nenašel jsem správný vchod
0 x
Dobrý den, nevíte jak se do té tržnice dostanu? Která tam jezdí šalina nebo bus? Jendou jsem tam asi byl, ale nenašel jsem správný vchod
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.