Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pasta na běleni zubů

Od: kristyn111 odpovědí: 4 změna:
Ahoj,prosim zda-li máte někdo zkušenosti s pastou signal white systm ,máte zoubky doopravdy bělejší?:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Nemám zkušenost a podobným reklamním tahům se vyhýbám. Ale věřila bych, že funguje. Pokud máte zájem o bělení zubů, je lepší to konzultovat se svým lékařem. Ne, že by to bylo nebezpečné, ale pokud je sklovina v nepořádku (třeba tenší), může dojít k poškození. Mona

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Pasta na bělení je faj věc, prubla jsem i tu signálku, nejraději mám Sensodyne nejsou po ni citlivé krčky, což ostatní většinou způsobují.

Ta bělost je jen na chvíli, pár hodin, než něco sníte :( pak to mizí, je to spíš optický klam.

Doporučim určitě zajít na zubní wapku, je to takové tryskání na zuby a to všechen plak odstraní, pak účinkují ty bělící pasty.

Pokud má někdo tmavé zuby třeba z kouření, nebo čaje, tak bělící pasty nepomohou, to jedině ta wapka, ta sice sama o sobě nebělí, ale je to dobrý základ před bělením.

bruno*
hodnocení

0x

Naprostý souhlas se zlatokopkou. Mám stejnou zkušenost. A zuby jako z ebenu, páč jsem kuřák*smich*

zzzlatokopka*
14.08.15 23:09

:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]