Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Copak pro ni na ježíška?

Od: letitbe* odpovědí: 4 změna:
Zdravim všechny. Zase se blíží ten magický čas Vánoc. A já jako obvykle řeším otázku čím udělám radost svým bližním. Jenže letos to mám zase o něco těžší. Poznal jsem totiž jednu slečnu a už si dost dlouho lámu hlavu copak jí koupit. Takže dámy co dostáváte tak od svých mládenců a pánové co dáváte vy svým vyvoleným? :) Předem dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hynekb*
hodnocení

0x

Elegantní náramek, šál, kniha, dobrá káva...

askmenow*
hodnocení

0x

Já si cením, když dostanu dárek, který je na míru pro mě, tedy že vím, že to není něco univerzálního, co může daný muž koupit každé Vánoce, ať to nakonec dá mě, Máně vod vedle, nebo Káje ze druhýho patra :D

Takže se zamyslete... Čte ráda? víte, kdo je její oblíbený autor? Kupte něco od něj, co nemá. Nebo něco podobného žánru, jako čte.

Víte, že má oblíbenou barvu? Kupte jí něco v ní, třeba náušnice, pokud nosí bižuterii.

Stěžuje si, že se jí opožďují hodinky? Kupte jí nové..

nenakupujte bez rozmyslu, ale něco promyšleného. Pak to může být i drobnost a potěší to.

ifkali*
hodnocení

0x
Ahoj,
já jsem navrhla, že bych uvítala mimo jné dárk.poukázku do cinestaru.Hlavně se těším na Hobita ve 3D, no a můj miláášek půjde se mnou,kafíčko,zákusek...pohoda.
Jako další dárek ,flešku ,ale ne obyč,ale nějakou hezkou,třeba jako přívěšek na krk,nebo na klíč,je jich po netu plno.Já chci motýlka.
Zbytek dárečku je až po 22hodině...nějakou tu blbůstku))to tu psát nebudu,at nepohoršuji.

amanda1979*
hodnocení

0x
Poukázku na masáž apod., parfém, který mi dochází... Nepíšete její zájmy a věk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]