Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plníte už krémové cukroví?

Od: napa odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

chci se zeptat, zda už plníte krémové cukroví. Není ještě brzo? (já budu plnit máslovým a nastavovaným krémem)

A co nepečené cukroví - kuličky, úly, rolády? Ty kdy?

Děkuji za tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Není brzy, vše plním hned jak to upeču . Dám do chladna a bez úhony vše vydrží.

doplněno 17.12.12 12:09:

Úly už mám hotové a už se ujídají - vše můžeš udělat hned, zabal třeba do alobalu nebo do krabičky s víkem a v chladnu uchovej .

Hanahaj,prosim o receptik na vosi hnizda,nebo uly,jeste jsem je nikdy nezkousela a formicky mam.Diky

hahanaj*

Vosí hnízda 1 dávka cca 22 kusů velkých hnízd

16 dkg piškotů

16dkg cukru

5dkg mletých vlašských ořechů

2 lžíce másla

3 lžíce rumu

těsto musíme pěkně rukama zpracovat a pak můžeš do půlky těsta přidat kakao a mít některé kakaové

dělám ze tří dávek takže vše x 3 mám velkou rozvírací formičku a bylo z těch tří dávek 66kusů hnízd

náplň do hnízd dělám máslovou s rumem a do špičky hnízd dávám kousek ananasu a zastříknu krémem a teprve přiklopím piškotem

ať se povedou

Plníte už krémové cukroví?

ohneta*
hodnocení

0x

U nás je už taky vše hotovo, naplněno a uskladněno.

jiza
hodnocení

0x

tak zjišťuju,že plníte,myslela jsem,že až těsně před víkendem.Tak můžu už dělat nepečené i krémy jak se ptá "napa"?Snad to vydrží,pokud mi to doma nenajdou a nezmizí.Jdu na to teda zítra.

naihonn*
hodnocení

0x

Dneska budu mazat cukroví krémem, v nejbližších dnech ještě udělám bratislavské rohlíčky a nepečené cukroví, což u nás obnáší hlavně kokosový salám budu dělat nejdřív tak den dva před štědrým dnem, dřív je to moc nebezpečné, při jeho vynikající chuti.

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]