Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si přejete k Vánocům?

Od: tomas447* odpovědí: 17 změna:

Zdravím,jedna taková volnější otázka-co si přejete k Vánocům?Já ještě moc nevím. ;)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

people90*
hodnocení

2x

Pod stromeček si přeji jako každý rok, štěstí, zdravý, lásku a pohodu naší celé rodině.. Nic jiného! Vánoce máme rádi, ale dárky si už nedáváme takže nemám žádné nervy a starosti, pak je v klidu pěkně oslavíme zábavou, společenskými hry a pohodovou atmosférou.. Naše nejkrásnější 3 dny :)

buss

Tak, proč mít z toho stresy? Uhonění za něčím.

tomas447*
hodnocení

V mých 15 letech Vám i závidím,žádné doufání že dárek toho druhého potěší.Zda jste mu dali dárek v dostatečné hodnotě,atd.atd.

Já jsem si přála a také to dostanu, úplně něco jiného. Ale měla jsem chtít bezdrátovou myš a gelovou podložku pod myš a ruku ;)

ohneta*
hodnocení

0x

Já si přeji světový mír :D

stribrnak*

jako Ohněta mír ,pohodu,zdraví*placni*

pavkazji*
hodnocení

0x

Klid a pohodu.Ale ani jedno mít nebudu mám na všechny svátky odpolední.A ještě ke všemu jsem ztratil hlas.

Aspoň mají ode mne doma klid *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Přeji si klidné Vánoce s rodinou a rozzářené oči vnučky až pod stromečkem najde své dárky. Jinak mi dnes odešla 20 let stará pračka a tak naše rodina to má vyřešené.

hodnocení

0x
Já si přeji něco, co nejde splnit, proto to raději ani nebudu zmiňovat.

pacourek*
hodnocení

0x

aby už skončily

krkovicka*
hodnocení

0x
Přeji si zdraví.Protože při dnešním pádu z ledovátělych schodů mám naražené půlky,loket a kotník.Člověk může být rád že to přežil...

iz*
16.12.12 01:22
hodnocení

0x

Nic.

amanda1979*
hodnocení

0x
Přeji si zdraví a pohodu pro mou rodinu.

hodnocení

0x

Já se vůbec netajím tím, že se na vánoční dárečky těším a že je očekávám. Tuším, že to letos zase budou krásná mýdla nebo sypané čaje, v obou případech se ale ráda nechám překvapit značkou a vůní.

Velké dary pro dospělé jsme v rodině zavrhli už dávno, ale drobný dárček k Vánocům patří.

hrosik*
hodnocení

0x

Darkove poukazky do knihkupectvi :)

daniell*
hodnocení

0x

vzhledem k opravě domu nám ježíšek nadělí plovoucí podlahu a elektrická garážová vrata :D no a mě tedy už nadělil nový mobil , psovi koupím nevím co chci mu sehnat nějakého velkého plyšáka rád trhá, škube, níčí.

gita65
hodnocení

0x

Já si nikdy nic neumím přát. Jsem pokaždé štastná, když přijedou děti a vnoučata. Sejde se celá rodina a jsem štastna, když vidím, jak vnoučatům září očka. Ale stejně pokaždé něco dostanu. Nechám se překvapit. Ale mám radost z knížek a když mi seženou nějakou gramofonovou desku, kterou nemám. A to je opravdu těžké sehnat, mám jich již 624 ks. Starý gramofon stále poctivě slouží a ráda si pouštím desky, které už něco opravdu pamatují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]