Tyto verše jsou pro mého tátu, se kterým jsem se dnes naposledy rozloučil. Moc jsem tě měl, táto rád. V těžkých chvílích jsi mi vždy říkal, že musím být silný. Já se teď snažím, ale prostě to nejde. Pláču jako malé dítě při vzpomínce na tebe. Chybí mi tvé cenné rady, tvé pohlazení, tvůj úsměv. Kdybych mohl vrátit čas, udělal bych cokoliv, abych mohl být ještě chvíli s tebou. Strašně moc mi chybíš. Buď sbohem tati. Zavřel jsi oči, chtělo se ti spát, aniž jsi tušil, co se může stát. Srdce tvé znavené přestalo bít, nebylo léku, abys mohl žít.
Buď silný spidere, určitě jsi měl skvělého tátu. Klidně si poplač, pláču s Tebou. A jak jsem poznala, co dobrého Ti mohl předat, tak to stihnul. Také jsem tátu strašně milovala. Tak to v životě chodí, že se s ním najednou musíš rozloučit - také jsem na to vůbec nebyla připravená. Upřímnou soustrast.
též se připojuji spidere,vím,že Tvúj otec musel být moc fajn,poznám to i z Tvých odpovědí na poradně ,které jsou vždy špica a proto musíš být statečný a neboj se slz,jsou pro tátu,kterýho jsi určitě miloval.já je svýmu tátovi dal vloni a ještě jsem mu při obřadu zamával,ahoj rodina Stríbrnejch
Měl jsem možnost Tě poznat,jsi skvělý člověk a za hodně dobrého co v Tobě je určitě vděčíš tátovi,který Ti předal mnoho cenného do života.Chci Ti říct,že je mě to moc líto.
Přes to, že víme, že nikdo tady nebude věčně, vždycky nás to překvapí. A je to největší stres jaký nás v životě může potkat. Všichni vám kondolují a přejí upřímnou soustrast. Já vám přeji, aby váš táta ve vás zůstal v rodině, aby váš táta ve vás zůstal ve vzpomínkách a aby váš táta tam nahoře s uspokojením sledoval všechno vaše počinání.
Spidere co ti mám napsat už nemám také rodiče a vím jak se cítíš,ale život jde dál .Vzpomínej na taťku jen v dobrém a pokračuj v jeho šlépějích.Upřimnou soustrast
Upřímnou soustrast. Mám ještě oba rodiče a hrozím se této chvíle když o ně přijdu. Bojím se toho a už teď mám tíseň, když si na to vzpomenu. Bude to asi dlouho trvat než to přebolí. A přebolí to úplně? Drž se!
Nejradši bych za tebou přišla, a podala bych ti ruku... Život je někdy holt krutej. Vždy když někdo zemře, je to opravdu hrozné. Ale obzvlášť útrpné je to u vašich rodičů. Chápu všechny moc a moc, že když někdo zemře, je to pro ně jako kdyby je někdo pobodal. Bolest a pláč. Jistě ti myšlenky na něj hodně dlouho přetrvají. Každý by chtěl býti nesmrtelným, bohužel se to ještě nikomu nikdy na světě nepovedlo. Život jde dál spidere, tak si ho ještě užívej, dokud můžeš. Zcela tě chápu. Upřímnou soustrast spiderovi a jeho tatínkovi.
stalo sa mi to iste pred 5 rokmi, vyplac sa a dostan to zo seba, zostane navzdy v Tvojich spomienkach a casto sa stretnes so situaciou, ked budes citit jeho pomoc.
Tazko sa reaguje na taketo nieco, posielam uprimnu sustrast a vydrz to, cas to trosku ukludni, ale nezahoji.
Díky vám všem za vaše slova. Víte, tato událost mi dala trochu jiný pohled na svět. Bereme život jako samozřejmost, plánujeme, co budeme dělat zítra, za týden, kam pojedeme za rok na dovolenou. Pak nás najednou zasáhne tragická událost a vše je jinak. Nevyřčená slova budou už navždy ztišena a zůstanou nám jen do očí slzy vhánějící krásné vzpomínky na milovanou osobu.
Snažme se ten svůj život prožít co nejlépe a naplno. Věnujme se své rodině, kamarádům a známým. Neodkládejme zdánlivé maličkosti na jindy. Ono už totiž žádné jindy být nemusí...
A je moc dobře, že jsi zase tady s námi. Pomůžeš řešit problémy jiných a při tom trochu zapomeneš na své trápení. A časem zůstanou jen ty krásné vzpomínky. Hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.