Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mistrovsví světa v lyžování

Od: bambula* odpovědí: 4 změna:
Přehlédl jsem původce vinníků a jejich postih za finanční ztrátu na lyžařském pikniku v Liberci před lety s prodělkem dvou miliard. Je tady pamětník,který pamatuje jak v právním státě Česko bylo zatočeno s každým vinníkem, - padni komu padni

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, pamatuji si kauzu ministra financí Svobody či senátora Nováka. Zřejmě i pan Rath skončí zase ve vězení (pokud včas neuteče). Takže, ano, padá rovnoměrně. Zdravím!

P.S. Točit se může až po prokázání vinny. Dohady, spekulace, názory a přání veřejnosti nestačí.

doplněno 14.08.15 08:13:

ivzez - obávám se, že Vaše odpověď bude pro tazatele nesrozumitelná .

iz*
hodnocení

0x

S vinníky by mělo zatočit Slovensko,

Česko by mělo zatočit s viky.

(Doufám, že to ve volné diskuzi "projde".)

bambula*
hodnocení

Omlouvám se za nepředstavitelně ohromnou pravopisnou chybu, mám malinkatý mobil tudíž prosím za prominutí, je to kvalitní připomínka k dotazu budu si dávat velký pozor. Je to správný názor, že se jde do detailu, poněvadž právní názor a sem tam nějaká miliarda rozhozená, darovaná je pro ovčany absolutně fuč

ben®

Dobrý den, já docela chápu, že dosavadní průběh debaty není podle Vašich představ. Ono je to již znát z Vaší neotázky, že očekáváte "plačky", které zde napíší, že ČR není právní stát, že mocní jsou nestíhatelní, že to vždy odnese ten chudák malý občan, jaká je tady korupce, že by bylo dobré jít protestovat na náměstí apod. Tak, třeba "plačky" přijdou a napíší. Zdravím!

P.S. Uvedl jsem Vám tři případy stíhaných nemalých občanů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]