Nejste přihlášen/a.
Právě jsem dokončila vánoční úklid v kuchyňské skříňce, kde jsem našla jakýsi jakoby trychtýřek z umělé hmoty. Bylo to u kuchyňského robotu, takže by to patřilo snad k němu. Nevím ale na co to je. Poradíte?
doplněno 13.12.12 18:14:Ještě doplním, dole je otvor. K robotu to asi bude, ale na co bych to na něm nasadila to nevím. Mám robot Bosch asi 10 let.
Odkalovací nádobka palivového filtru
doplněno 13.12.12 17:51:totok
doplněno 13.12.12 17:53:Ta velikost je přesně podle těch sirek... Sem jezdil kamionem ne asi
doplněno 13.12.12 17:55:Teda za mých mladých let to bylo ze skla, ale tohle je nějaká plastová modifikace.
doplněno 13.12.12 18:01:Ještě to slouží k dalšímu účelu. V garážích jsme po šichtě z toho chlastali kořalku. Mezi šoféry se tomu říká "štamprla".
A nemyslíš že to co popisuješ ty (sklenička) nemá ve dně díru ale je to prostě uzavřený? Seš asi trochu vedle..
mohl by to být i nástavec k mlýnku na mák k robotu - takový měla babička
doplněno 13.12.12 18:29: nástavec na mák nebývá velký i u mlýnku je malá nasypka
třeba to ani k tomu robotu nemusí patřit - podívejte násypky na mák jsou podobné a strojky byly dřív různé - tím ovšem netvrdím, že mám pravdu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.