Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slyšel jsem dobře o miliardě?

Od: buss odpovědí: 9 změna:

Dnes ve zprávách, že vnitro dostane 4 miliardy a z toho jedna půjde na imigranty? Tož mudrujte... Napřed Babiš kecá jak bude šetřit a pak popouští, z našich daní.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

procislam
hodnocení

0x

Samozrejme. Genocida puvodniho obyvatelstva ma v tomto fasistickem state nezanedbatelnou cast rozpoctu, je treba se smirit s tim, ze to bude stat nejake penize. Ja se na tom odmitam podilet a proto prvni, cim muzu zacit je, ze prestanu platit dane, vydelavat a zacnu si chodit pro penize od statu. Dnes uz se na prijemce davek divam jinak. Defakto pomahaji rozlozit tenhle fasisticky system.

Ten, kdo plati velke dane a podporuje ho, bohuzel podporuje genocidu.

Jo. To je dobrý nápad malého Honzíka.
Když to udělají všichni, z čeho ti bude stát platit třeba příspěvek na bydlení a rodičovský příspěvek? Časem budeš chtít i důchod?
Stát platí i ubytování, stravu, ošacení, zdravotní péči a kultůru v base, třeba za krácení daní...
Za málo peněz bude málo požitků.

chemtr
hodnocení

0x

Dovolím si přispět sem , do volné debaty, ale z jiného soudku a kvůli bezva nadpisu -Slyšel jsem dobře?

EK vydala regulaci BRRD , že všechny členské země a to včetně ČR, musí do konce letošního srpna přistoupit a uzákonit něco čemu se říká ball-in. Veškerá pozornost je obrácená jinam, a o to jde a oni zatím banky pečou toto na nás... Slyšela jsem dobře? Jestli jo, tak ach jo...

kangaroo*
hodnocení

0x

Přece musí budoucí vládce a elitu Evropy přivítat na úrovní a trochu si přihřát polívčičku. Tady se ukáže, jak dlouho si nechají lidi v Evropě *rát na hlavu. Člověk se tu snaží něco budovat, aby zabezpečil svoje děti a najednou si uvědímí, že za 30-50let to tu bude úplně jiná Evropa :(

Je to šílené..
Nevypadá to na první pohled jako moc peněz..
Ale za miliardu se dá postavit např.cca 10 domovů pro seniory (naše seniory), s celkovou kapacitou cca 700-1000 klientů.To mi připadá daleko smysluplnější utrácení našich daní.

buss
hodnocení

A co takhle? Miliardový nápad.

Slyšel jsem dobře o miliardě?

culdabulda1*
hodnocení

0x

- Babiše bych moc nevinila - ten s imigranty nesouhlasí - a taky je mu to prd platný !

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a už jste slyšel o vládě, ve které je ČSSD, že by šetřila? To je proti jejich principům, tak je lze pouze brzdit. Tedy, brzdit jejich touhu rozdávat z vypůjčeného. Nyní se sestavuje státní rozpočet, tak si každý ministr říká o další penízky. Potřebuje třeba 4 miliardy, řekne si o 8 miliard a dostane jich 5.

Jsou to takové námluvy a tanečky. Pokud jde o 1 miliardu, tak je to zlomek státního rozpočtu - a zadarmo to řešení migrantů asi nikdo dělat nebude. Navíc, jsou okolní státy, které to stojí výrazně více. Zdravím!

bambula*
hodnocení

0x
Já mám dojem že koalice růžového-svatého a koblihového spolku to myslí dobře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]