Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obracení prádla v pračce - jak to?

Od: makovice* odpovědí: 9 změna:

Tak jsem dověšela prádlo a zase mi všech 20 ks spoďárů pračka převrátila na ruby. Musím je zase všechny obracet a už mě to fakt nebaví. Asi je budu nosit tak, jak jsou. Oni budou příště zase správně. Taky se vám to tak děje? Už jsem stará a prý chytrá, ale na tohle nepřijdu. Makovice

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Neděje, mně pračka nic neobrací.

hahanaj*

Takové věci nějak neřeším - ale dám si na to schválně pozor:D:D

hodnocení

0x

Já je tam hážu převrácené naruby. Ty hnědé čárky se líp vyperou a vyndávám je převrácené na líc. *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Za 20 let se mi nestalo, že by pračka obrátila prádlo ale žere ponožky a podezírám ji, že i kapesníky.

hodnocení

0x

Když jsem měla značkovou automatickou pračku, tak se mi prádlo nepřevracelo na ruby. Koupila jsem si levnější automatku a mám problém jako vy. Cíchy nejenže se mi převrátí na ruby, ale pokud peru s cíchou i ručníky, tak jsou všechny uvnitř té převrácené. Proč to pračka dělá také nevím.

pohanka*
hodnocení

0x

Dělá mi to s bundou a kabátem. Obrátí to naruby uvedené věci úplně komplet i s rukávy. Což je zajímavé. A hlava mě to také nebere.

Dávám si pozor, abych uvedené kusy dala do pračky se zapnutými zipy i knoflíky a lícovou stranou.

hodnocení

0x

Pračka Zanussi /rok stará/ mi to taky dělá. I když tak půl na půl. Ze 6 triček 3 naruby, 3 nalíc. Ale často se mi stává, že se ručníky a kapesníky přestěhují do rohu do cíchy, jak už tady rádci psali.

Nevadí to, prádlo pověsím naruby, obrátím až po uschnutí. Když jsme byli v jižní Itálii, tam se prádlo věšelo pouze otočené naruby, prý to v tom prudkém sluníčku zabrání vyrudnutí po lícové straně. Jaga.

hodnocení

0x

Nemáte bolavá záda? Jestli ano, pak se svlékáte jinak. Shrnete gaťky dolů už obrácené. Bez povšimnutí šup do koše a pak šup do pračky. Kdo by si to nějak zvlášť prohlížel a ještě si na to vzal brýle?! :D

ladaadal*
hodnocení

0x

Nám to taky občas obrátí a jak píše Jaguš, už se nám párkrát stalo, že věci byly zabalené v cejchách. Zřejmě záleží na tvaru bubnu, otáčkách, množství vody... nijak to neřešíme, prostě se to musí otočit zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]