Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balík do ruky uložen na žádost adresáta

Od: wwww odpovědí: 10 změna:

Měl mi dnes přijít "balík do ruky", ale podle "sledování zásilek" jsem zjistila, že můj balík byl uložen na žádost adresáta na poštu, proč? Nemám ve schránce žádný lístek, že bych si měla balík vyzvednout, co teď? Mám čekat, jestli mi pošta hodí lístek do schránky k vyzvednutí balíku nebo si zajít na poštu, což jsem ale nechtěla, proto jsem volila "balík do ruky".

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lugel
hodnocení

0x

To se mi taky často stává, to spíš se řidičům asi nechce hledat nebo třeba někdo není na té adrese tak to dají na poštu, předpokládám, že zásilku máte u české pošty. Taky jsem to měl jako vy a zašel jsem na poštu a tam jsem balík převzal, i když mi do schránky nic nepřišlo, ale mělo by vám to přijít i na email nejspíš, že zásilka je tam a tam doručena, pokud nic nepřišlo na email, tak zkuste prostě se na poště zeptat. Doporučil bych vám, ať na tu poštu zajdete a zeptáte se, nejspíš to tam bude.

wwww
hodnocení

Byla jsem právě doma a čekala jsem, ano mám to u české pošty a zjistila jsem to jen díky "sledování zásilek", jinak bych ani nic nevěděla, den předem mi akorát psali, že mi zásilku dnes doručí na moji adresu, což se nestalo.

iz*

U nás pošta balíky zásadně nedoručuje, i když jsou lidé doma.

Počkejte si, až Vám zítra doručovatelka hodí lístek do schránky,

a s číslem zásilky požádejte o opakované doručení (telefonicky nebo prostřednictvím webu).

Zároveň doporučuji podat stížnost (jinak se situace nezmění).

hodnocení

0x

Klidně běžte na poštu bez oznámení. Nemusejí Vám ho taky doručit vůbec a Vy byste marně čekala.

hodnocení

0x

Tak buď si na tu poštu zajdete nebo na poštu zavolejte ať vám to doručí znovu.

A podle nátury buď je zprdnete na tři doby, že jste si objednala balík do ruky, tak jakto že vám ho nedoručili domů, když jste, podle jejich instrukcí z emailu, na to čekala a ani vám pak nedali vědět, že ho uložili na poště nebo to vyřídíte s klidem. I když bych si každopádně stěžoval. :)

Podle stránek pošty je znovudoručení zásilky běžnou poštou v pracovní den 8-16h zdarma.

zwiki*
hodnocení

0x

Snad pochopíte pracovníky Č P že v těch vedrech se jim nechce doručovat.

majsterjoe*

To jako vážně, nebo to má být legrace? Chápu že se jim nechce, nechápu proč to ale neudělají.

Opravdu to není kvůli vedru, oni nedoručují ani když mrzne, ani za průměrného počasí.

hodnocení

0x

Já jsem si objednával zboží s tímhle typem doručení mnohokrát.V pondělí mi zrovna přišel jeden balíček.Ani jednou se mi nestalo,že by to nepřivezli domů.Vždycky chvíli před tím,než přijedou ,tak zavolají.Už minulý čtvrtek u nás rozkopali silnici,lépe řečeno můstek přes potok,takže se sem musí ject jinak.ˇŘíkal jsem si,že až řidič zavolá,tak mu řeknu jak má jet,aby se k nám dostal.Ale vůbec tentokrát nevolal a najednou zazvonil.No to ale jen tak mimo dotaz.Ano, zajďete si na poštu a tam si to vyzvedněte,co se dá dělat.Ani nevím jestli má řidič hodit do schránky lístek,nebo tak má učinit až pošta.Třeba to je tak,že řidič to dá i s tou průvodkou na poštu a teprve ta s tím jedná dál.Ale pokud podle sledování zásilek,je tam balíček uložen,tak na oznámení nemusíte čekat.Ale třeba by to mohla přinést i doručovatelka.Vím,že někde nedoručují balíčky i když by měli.My jsme to tady také tak měli.Ale asi před rokem se něco na poště změnilo a doručovatelka mi vše přinese.Ona ale ví,že když nebudu doma,převezme to máma.U nás jezdí doručovatelky na kole a asi před měsícem přivezla docela velký balík už v 8 hodin ráno.Obvykle chodí kolem 12.00.A přivezla jenom ten balík a pak si jela na poštu pro ostatní zásilky.Pošta je od našeho baráku asi 200 m.Rozhodně si nemohu stěžovat,ale vím,že to všude tak není.

Myslím, že b je správně. Ale stěžovat ať si adresát stěžuje. Ne ovšem na vaší poště, i když tam může začít, ale asi ho odkáží na depo či kam, ona to má pošta, zvláště ve velkých městech, organizačně dost komplikované.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]