Nejste přihlášen/a.
prosím máte někdo tuto kabelku? je pěkná? chci jí koupit manželce, ale je to pro mne špaňělská vesnice... tchibo.cz/...
Kabelka je to moc pěkná. což o to. Ale takovouhle tašku nosí ženy, které mají určitý styl oblékání. A jestli k nim patří i vaše žena, těžko říct. Já bych u takovéhle kabelky vzdychla obdivem, ale nikdy bych si ji nekoupila. K ničemu by se mi nehodila. Moje dcera je kabelkový nadšenec, se spoustou kabelek a tašek. Tuhle by si také nekoupila.
Jaké tašky má vaše paní? V tomhle stylu? Má už něco alespoň trošku podobného?
Mě osobně se ta kabelka nelíbí. Pokud mě přítel chce něco koupit (třeba spodní prádlo) a nechce jej kupovat sám, protože se bojí, že by se netrefil a zrovna u spodního prádla je výměna problematická, ne-li nemožná, VYROBÍ MI VŽDY NĚJAKOU POUKÁZKU. K Vánocům jsem třeba dostala poukázku na dovolenou, s tím, že na termínu a destinaci se domluvíme spolu. Nebo jsem tehdy před lety do nového bytu dostala pračku, ale protože ji zrovna neměli, dostala jsem ji pouze na papíře a po novém roce jsme pro ni jeli.
Pokud tedy chcete paní koupit kabelku, dejte jí poukázku (klidně do konkrétního obchodu s kabelkami) a ať si paní vybere sama.
Co se týče kvality, se nemusíte obávat. Popis nelže. V Tschibu také nakupuji, mívají tam hezké, kvalitní věci a nejsou předražené. Tuto kabelku nabízejí, vzhledem k tomu, že je kožená, za 1790,- Kč (mám před sebou tištěný katalog). U Tschiba není problém zakoupené zboží, pokud není poškozené a je účet vrátit minimálně do 30 dnů. Odzkoušeno. Když zde nakupuji dárek dceři, počítám s tím, že se jí nemusí líbit a dám jí i účet (cenu si může snadno zjistit na netu) už i kvůli dvouleté záruce s tím, že kdyby se jí dárek nelíbil, že ho může do 30 dnů vrátit a za ty peníze si koupit něco jiného, že se neurazím. Tschibo má na tel. 844844819 Centrum péče o zákazníky, kam si můžete zavolat a zjistit tyto informace. Mě by kabelka vyhovovala, protože má navrch dvě zásuvné kapsy na zip, do kterých se dá pohotovostně vložit mobil, jízdenka, klíče a pod.. Dobrý je popruh přes rameno, takže mohou být volné obě ruce. Navíc mám hnědé zimní boty i když trochu jiný odstín. Podle mého názoru je to pěkný kvalitní dárek.
Kabelka se mi líbí - materiál. zvar, barva, provedení. Vypadá pěkně prostorná, má praktické kapsy. Nebude to rozhodně žádný kýč. Pěkná je i barva, mám stejné kozačky. Líbila by se mi moc.
Klidně ji kupte 2 x - jednou pro mě!Mně děda kabelky nekupuje a to je škoda. Loni mi dal hrábě. Letos tedy očekávám rýč. Nebo něco podobného.
Jaga.
TVAR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.