Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabelka tchibo

Od: rosol406 odpovědí: 12 změna:

prosím máte někdo tuto kabelku? je pěkná? chci jí koupit manželce, ale je to pro mne špaňělská vesnice... tchibo.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kabelka je to moc pěkná. což o to. Ale takovouhle tašku nosí ženy, které mají určitý styl oblékání. A jestli k nim patří i vaše žena, těžko říct. ;) Já bych u takovéhle kabelky vzdychla obdivem, ale nikdy bych si ji nekoupila. K ničemu by se mi nehodila. Moje dcera je kabelkový nadšenec, se spoustou kabelek a tašek. Tuhle by si také nekoupila. ;)Jaké tašky má vaše paní? V tomhle stylu? Má už něco alespoň trošku podobného?

iz*
hodnocení

0x

Na obrázku kabelka působí dobře. Jak si Vaše manželka vybírá a kupuje kabelky? Já si kabelku musím důkladně prohlédnout, "osahat", přivonět k ní, ...

(Asi před 3 roky jsem dostala krásnou kabelku, ale vzala jsem si ji asi jenom třikrát, protože mi nevyhovuje vnitřní uspořádání.)

rosol406
hodnocení

Kabelky si kupuje jedou za uherák) a já u toho nejsem...pracuje v kultuře(muzeu) a právě že nemá ráda kýčovitos...

mě jde o to jestli ta kabelka není nějaký šmejd), ale koupil jsem si pár věcí od Tchiba a s kvalitou jsem byl vždy spokojenej...

mowla*
hodnocení

0x

Kup jí něco, čemu rozmíš - třeba lahev dobrého vína, šperk, spacák... Kupovat něco, o čem nemám ani tucha nedopadá dobře... O módních doplňcích to platí mnohonásobně...

Přesně tak, přítelkyni jsem koupil zlaté náušnice, a až potom jsem zjistil, a ona taky, že má na zlato v uchu alergii.. :S

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Mě osobně se ta kabelka nelíbí. Pokud mě přítel chce něco koupit (třeba spodní prádlo) a nechce jej kupovat sám, protože se bojí, že by se netrefil a zrovna u spodního prádla je výměna problematická, ne-li nemožná, VYROBÍ MI VŽDY NĚJAKOU POUKÁZKU. K Vánocům jsem třeba dostala poukázku na dovolenou, s tím, že na termínu a destinaci se domluvíme spolu. Nebo jsem tehdy před lety do nového bytu dostala pračku, ale protože ji zrovna neměli, dostala jsem ji pouze na papíře a po novém roce jsme pro ni jeli.

Pokud tedy chcete paní koupit kabelku, dejte jí poukázku (klidně do konkrétního obchodu s kabelkami) a ať si paní vybere sama.

martinaa*

Velmi dobrá rada!:)

andrea1*
hodnocení

0x

Co se týče kvality, se nemusíte obávat. Popis nelže. V Tschibu také nakupuji, mívají tam hezké, kvalitní věci a nejsou předražené. Tuto kabelku nabízejí, vzhledem k tomu, že je kožená, za 1790,- Kč (mám před sebou tištěný katalog). U Tschiba není problém zakoupené zboží, pokud není poškozené a je účet vrátit minimálně do 30 dnů. Odzkoušeno. Když zde nakupuji dárek dceři, počítám s tím, že se jí nemusí líbit a dám jí i účet (cenu si může snadno zjistit na netu) už i kvůli dvouleté záruce s tím, že kdyby se jí dárek nelíbil, že ho může do 30 dnů vrátit a za ty peníze si koupit něco jiného, že se neurazím. Tschibo má na tel. 844844819 Centrum péče o zákazníky, kam si můžete zavolat a zjistit tyto informace. Mě by kabelka vyhovovala, protože má navrch dvě zásuvné kapsy na zip, do kterých se dá pohotovostně vložit mobil, jízdenka, klíče a pod.. Dobrý je popruh přes rameno, takže mohou být volné obě ruce. Navíc mám hnědé zimní boty i když trochu jiný odstín. Podle mého názoru je to pěkný kvalitní dárek.

rosol406
hodnocení

Děkuji, už jsem jí objednal včera...tak snad bude pěkná. Tchibo mám také rád. Hezký den

hodnocení

0x

Kabelka se mi líbí - materiál. zvar, barva, provedení. Vypadá pěkně prostorná, má praktické kapsy. Nebude to rozhodně žádný kýč. Pěkná je i barva, mám stejné kozačky. Líbila by se mi moc.

Klidně ji kupte 2 x - jednou pro mě!*ua*Mně děda kabelky nekupuje a to je škoda. Loni mi dal hrábě. Letos tedy očekávám rýč. Nebo něco podobného. *plac*Jaga.

doplněno 10.12.12 14:11:

TVAR

mowla*

Babo Jago - zlatý "hrábě" - představ si, že bys dostala hrábě-ma...

*haha**sok*

jani987*
hodnocení

0x

Já jsem kdysi dostala od přítele sojovou dršťkovou polévku. Teď je můj manžel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]