Nejste přihlášen/a.
Šíříte poplašnou zprávu. Dnešní podnikatelé nešidí, neokrádají,nefalšují,nepodstrkávají vám kdejaký ksindl. Toho jsme se snad již jednou pro vždy zbavili.
Kdo ví co jste si do té sekané namíchal.
Každý dělá jen to, co mu ostatní dovolí. Jenže lidi koupí všechno, jen když je to levné, že? Děláme si to sami, běžte si udělat anketu před supermarket, proč nekupují kvalitu u dobrého řezníka. Sekaná kilo za 56 kvalitní nebude, ale berou ji všichni. Tak co s tím chcete dělat? Kdyby to nikdo nekoupil, tak to nikdo vyrábět nebude. Informací mají lidi dost, jsou svéprávní. Jejich chyba. Já kvalitní sekanou seženu.
Tak nekupujte sekanou. Jakékoliv kvality.
Jděte do řeznictví, kde vám umelou sekanou z masa, které si vyberete. Přímo před váma. Tam kosti určitě nebudou.
No to bych chtěl vidět. Možná jedno řeznictví u vás. I ten řezník má maso namleté. A pokud si koupíte v celku a necháte si namlít, tak má mašinu vzadu.
Kecy v kleci.
Ve Zlíně vím o třech řeznictvích, kde melou sekanou přímo před zákazníkem. Dělají to dokonce v řeznictví Josef Filák co je v Kauflandu u pokladen. A vsadím se, že kdybych obešel víc řeznictví, tak najdu další.
doplněno 13.08.15 17:54:Paprika: No jasně. Hlavně si pořádně kopnout. Když ne k věci, tak si najdu něco jiného.
To že nemáte v okolí poctivé řezníky (minimalně co se týká té sekané) je váš problém.
Pokud tam jsou kosti, tak je to špatně a obávám se o zdraví a kvalitu vašich zubů. Pokud občas kousnete do chrupavky, tak ze zdravotního hlediska jenom dobře. Kolagen ještě nikomu neublížil. Na pochutnání to ale není, pokud toto nemáte rád. Do sekaných a paštik se semele všechno. Vadilo by mě, že se tam bude nacházet drůbeží separát.
Jestli máte v dosahu Globus, mohu Vám jej vřele doporuit. Buďto si tam koupíte upečenou sekanou, nebo sekanou připravenou již k pečení v alu miskách, nebo si u pultu koupíte namleté hovězí a zvlášť namleté vepřové. V Čakovickém obchodě je toto mleté ve vysoké kvalitě, čerstvé, vždy je spokojenost. Věřím, že tato kvalita je standartní ve všech Globusech v republice.
A poslední možnost je umlít si koupené maso sám doma. Variantu umletí u řezníka bych doporučila jen tehdy, pokud mele prodavač před Vámi na prodejně a pokud mlel již jinému zákazníkovi před Vámi. Mě by vadilo, že maso není možná čisté a bere jej většinou se špinavýma rukama od peněz.
Myslím, že byl i test k tomuto a ve výsledku doporučovali nevyužívat služby, kdy se mele někde v zázemí menší prodejny, kam nevidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.