Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Zajímalo by mě, jestli při tankování zaokrouhlujete cenu jako třeba já na celé stovky nebo se tím nezabýváte? Díky za reakce. P
Já na 50ky. A vezmu za třeba 350,40 (spíš se povede 350,30) zaokrouhlí na 350 a já mám pár kapek k dobru
2masoni: A platíš hotovostí nebo kartou? Když na litry a hotovostí, tak pak sypeš drobáky?
Já hotovostí, proto klidně tankuju i na mililitry
platím kartou a ještě k tomu mám navíc další (bonusovou kartu tj.mínus 30 haléřů za každý natankovaný litr), takže mě nyní vyjde litr Naturalu na 34.90kč
Když je levno a jsou peníze tak beru do plné, jinak zaokrouhluju na stovky
takhle vypadalo moje poslední tankování do plné :D pistole vypnula u 989 Kč, tak jsem tam ještě tu trochu nažduchal
Ano, fotím, protože účtenku často někde ztratím. Fotím si stav tachometru a kolik jsem natankoval, následně si to poznamenám doma. Říkejte si na to co chcete, ale pro mě je to nejrychlejší a nejspolehlivější způsob
Ano zaokrouhluji , ted 35.30 na gascontrol
doplněno 08.12.12 22:01:pokud netankuju v polsku , tam to valim do plna co to jde
a jak tankuji?
většinou za 500 což zhruba je 14litru a najedu 165km no co, je zima mám punto 1,1
Vzdycky beru plnou.
Vzdyt je to prece uplne jedno. Ty penize se stejnak driv nebo pozdejs projedou.
Platím hotově, takže zaokrouhluji na stokoruny nebo pokud tankuji do plné tak na desetikoruny. Poslední tankování bylo za 2500,-. V Praze je draze, Tranzit má velkou nádrž a bojím se brát podezřele levné palivo...
Zdravím, s pár odpověďmi se ztotož'nuji, když je levno, beru plnou, za draho jen na dojetí. Většinou platím kartou, takže tam zaokrouhlování neřeším, pokud už platím hotově, též zaokrouhluji nejradši na stovky nebo podle hotovosti v peněžence. Po cestě k pultu si připravím peníze akorát a nemusím se zdržovat, než mi obsluha vrátí. Hezký večer a hodně najetých kilometrů za málo benzinu a nafty. Kéž by stál benzin opět 80 haléřů a recept korunu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.