Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při tankování paliva zaokrouhlujete cenu?

Od: plechacek* odpovědí: 28 změna:

Zdravím.

Zajímalo by mě, jestli při tankování zaokrouhlujete cenu jako třeba já na celé stovky nebo se tím nezabýváte? Díky za reakce. P

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

ano, většinou na celé stovky

gumidek*
hodnocení

0x

Já na 50ky. A vezmu za třeba 350,40 (spíš se povede 350,30) zaokrouhlí na 350 a já mám pár kapek k dobru ;)

doplněno 08.12.12 20:50:

2masoni: A platíš hotovostí nebo kartou? Když na litry a hotovostí, tak pak sypeš drobáky?:)

doplněno 08.12.12 20:55:

Já hotovostí, proto klidně tankuju i na mililitry *smich*

hodnocení

0x

já jsem nějakej divnej. asi úchylák. tankuju na celé litry. pokud tankuju plnou, pak to neřeším...

doplněno 08.12.12 20:52:

platím kartou. ve 100% případů. i proto na zaokrouhlení nic neušetřím!*smich*

doplněno 08.12.12 20:53:

oprava: tankuju na celé DESETILITRY.

ok®
hodnocení

0x

platím kartou a ještě k tomu mám navíc další (bonusovou kartu tj.mínus 30 haléřů za každý natankovaný litr), takže mě nyní vyjde litr Naturalu na 34.90kč *palec*

geryw

hMMM. u NÁS U sHELLU (pLZEŇ) STOJÍ nATURAL 32,90 I BEZ SLEVY

cocinkamichalka*

My dnes tankovali v Hypernově za 31,50 Natural 95.

ok®

no nekecej

honzav88*
U nas (Usti n.L.) tak shellka za 32,90... Docela drti konkurenci, asi porusila dohodu a ma fronty:) vzdy me fascinuje jak maji sousedni benzinky vzdy nahodne stejnou cenu:-D jinak tankuji vetsinou plnou, tak zaokrouhlovani neresim...
cocinkamichalka*

Honzo, v TP Shellka taky 32,90, ale směrem na ÚL ještě VS Oil a Hypernova, takže u naší Shellky se fronty netvoří... ;)

mowla*
hodnocení

0x

Většinou tankuju do plna - jen se kouknu, kolik to je...

;)

axoze39f
hodnocení

0x

Vždy tankuji plnou.

Nechci jezdit 10x týdně tankovat.

hodnocení

0x

Když je levno a jsou peníze tak beru do plné, jinak zaokrouhluju na stovky :)

doplněno 08.12.12 21:11:

takhle vypadalo moje poslední tankování do plné :D pistole vypnula u 989 Kč, tak jsem tam ještě tu trochu nažduchal *smich*

Při tankování paliva zaokrouhlujete cenu?
plechacek*
hodnocení

to si fotíte každé tankování?

08.12.12 22:00

*vtip*

Ano, fotím, protože účtenku často někde ztratím. Fotím si stav tachometru a kolik jsem natankoval, následně si to poznamenám doma. Říkejte si na to co chcete, ale pro mě je to nejrychlejší a nejspolehlivější způsob :)

axlik*

Já to tak dělám taky :D zvláštní, napadlo mě, že je to rychlejší než si to psát, tak jsem to začal fotit :D

buss
hodnocení

0x

Já spíše zaokrouhluji ňaftu, ale na peníze je mi to vcelku fuk, beru na kartu.

pavkazji*
hodnocení

0x

Platím kartou tak tankuji jak je třeba.A když mám hodně dobrou náladu tak si hraji a snažím se natankovat přesně na desetník.Pumpa vede x x : x ;)

hodnocení

0x

Ne, snažím se do nádrže narvat co nejvíc paliva.

hodnocení

0x

Ano zaokrouhluji , ted 35.30 na gascontrol

doplněno 08.12.12 22:01:

pokud netankuju v polsku , tam to valim do plna co to jde

ok®

a jak tankuji?

většinou za 500 což zhruba je 14litru a najedu 165km no co, je zima mám punto 1,1 :(

hodnocení

0x

Vzdycky beru plnou.

Vzdyt je to prece uplne jedno. Ty penize se stejnak driv nebo pozdejs projedou.

hodnocení

0x

Nezabývám se tím. Vždy tankuji plnou nádrž.

jro*
hodnocení

0x

nezabívam se*blee*

hodnocení

0x

Tankuji plnou a platím kartou - zaokrouhlovat není co a není proč.

hop®
hodnocení

0x

Platím hotově, takže zaokrouhluji na stokoruny nebo pokud tankuji do plné tak na desetikoruny. Poslední tankování bylo za 2500,-. V Praze je draze, Tranzit má velkou nádrž a bojím se brát podezřele levné palivo...

hodnocení

0x

Zdravím, s pár odpověďmi se ztotož'nuji, když je levno, beru plnou, za draho jen na dojetí. Většinou platím kartou, takže tam zaokrouhlování neřeším, pokud už platím hotově, též zaokrouhluji nejradši na stovky nebo podle hotovosti v peněžence. Po cestě k pultu si připravím peníze akorát a nemusím se zdržovat, než mi obsluha vrátí. Hezký večer a hodně najetých kilometrů za málo benzinu a nafty. Kéž by stál benzin opět 80 haléřů a recept korunu...*haha*

tesyk*
hodnocení

0x

Vždycky beru plnou a levným pumpám se vyhýbám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]