Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baculky si nemůžou vybírat

Od: kucharinka* odpovědí: 10 změna:

Už mě vcelku štve, jak všichni ponižují baculatý holky.

například: Proč jsi toho kluka odmítla? máš být ráda, že tě někdo chce, tlustý holky si nemůžou vybírat.

Co to má za logiku? A jaký máte na to názor vy?

Taky nesnáším, když je holka tlustá a ještě do sebe valí chipsy a hranolky...ale když jí normálně zdravě a má prostě pár kg navíc? taky vám přijdou méněcenné?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Lidi jsou lidi, 100 lidí 100 názorů, jeden odsoudí, druhý ne, třetímu to bude fuk. Stejně tak co má za logiku nadávat na iPhone, že je drahý když si ho nemám v plánu koupit, nebo nadávat na jiný styl hudby, než který poslouchám, takových nelogičností ve světe je... Pokud máte kolem sebe lidí co vám pokládají takové otázky, tak se s nimi prostě přestaňtě bavit a poohledněte se po jiných lepších kamarádech, kteří podpoří.

lidus*
hodnocení

0x

Pokud zrovna nevypadají jako velký, nafukovací balon, pokud ta svá kila nenarve do nějakých mini a ještě víc mini,nijak mi to nevadí. Ovšem jelikož jsem na kluky, přiznávám, že buřtíci nebyli nikdy v mém zájmu. Mám kamarádku a ta má víc jak jen pár kil navíc, umí se ale oblékat, chodí hezky učesaná a nalíčená, prostě upravená a svoje kila nosí s grácií, o chlapy nouzi nemá i když je jí přes padesát.

uska*
hodnocení

0x

Pravděpodobně jsi mladá holka a potřebuješ obhájit svou nadváhu, nechuť se svojí váhou něco dělat. Pokud za nadváhu nemůže nemoc, léky, tak omluva pro mladou holku není. Je to lenost a žravá nálada. A že těch mladých tlustých holek vidím na bazénu mraky. Přitom se nesou jako hovňaz na lopatě, jako by se těmi špeky chtěli chlubit.

junkers*
hodnocení

0x

Tak je velký rozdíl mezi " baculkou" a baculkou!

Přesně :) Některá má p...l jak kombajn, 130 kg k tomu a říká si baculka :)

iz*
hodnocení

0x

Ne všichni baculky ponižují

a okolí si (nejen) k baculce dovolí jenom to,

co mu dovolí ona sama.

Má-li baculka pocit, že ji všichni ponižují, udělala chybu

při výběru svých kamarádek, kamarádů, známých apod.

I baculka má právo si vybírat. Já bych začala tím okolím...

hodnocení

0x

Kuchařinko, takový problém nemají jen baculaté holky. Takové a podobné problémy mají všechny ženy. Vždycky se najde někdo, kdo si chce rýpnout a ublížit. A štěkne- jsi malá, jsi velká, jsi tlustá, jsi hubená-jsi jako ústřední topení, samo žebro, máš nos pršák, máš skobu, jsi pitomá blondýna, jsi rezavá jako potrubí, jsi úplně blbá, jsi namyšlená, myslíš si, že kdYž máš VŠ, že jsi. . ., máš vlasy jako pochcanou slámu, máš vlasy jako vrabčí hnízdo, smrdíš jako kurvin kufr, proč se nenavoňáš?, jsi vyprsená, narovnej se, chodíš jako modelka, narovnej záda, nosíš podprdu nebo cirkusové stany?, máš prsa po tátovi. Tak a podobně bych mohla psát do úplného zblbnutí. :-D Mi zase nadávali, že jsem žirafa a hubená jako lunt, že bych se mohla převlíkat za bičem, jestli spím na posteli nebo zapadnu mezi matrace. Kluk na mě řval: Héééj, jak je tam nahoře? Chodíš bez prd*ele furt nebo sis ji nechala dnes doma? A to jsem měla 173 a 62 kg. *smich* Je to tak. Záleží, kdo to říká a jak to říká. "Ještě se nenašel člověk ten, který by se zalíbil lidem všem." A tak jsem nakonec došla k poznání, že mám hrozně široká záda. Všichni "takoví ti" se mi na ně vejdou. :-D Udělej to úplně stejně. V čem a jak se citíš dobře, to neměň a buď spokojená. Je lepší být nedokonalá, ale spokojená, usměvavá, než protivná, věčně prudící kráska.

doplněno 11.09.15 10:44:

Nedá mi to a musím ti ještě říci, že když tě někdo bude mít rád, tak tě bude mít rád právě proto, že jsi taková. Kdo tě rád mít nebude, najde chyby, ikdybys byla ze zlata. Bude pindat, že se málo leskneš nebo moc leskneš, že toho zlata je málo nebo moc a kdo ví, jestli to zlato vůbec je. :-D Narovnej se a usměj se. To je nejkrásnější, co na mladé ženě je!

bruno*
hodnocení

0x

No, babka to popsala dost přesně. S tím se ale netrap. Jsou muži, co by se o tobe poprali;)

jasanek*

Přesně tak.

libin
hodnocení

0x

Tak přibližně 90% chlapů by si do většího zadečku rádi plácli.Vidím to na mé ženě ,která má právě ten festovní zadeček a spouste chlapů mě závidí.Neřeknou to ale vidím to na nich. Já sám jsem vždy dával přednost takovým těm holkám krev a mlíko. Nic si z těch pár kil nedělej a netrap se tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]