Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké je ideální dávkování sušené syrovátky při hubnutí. Je dobré to pít například místo svačin? Cvičím hodinu denně a snažím se jíst zdravě a taky jím 5x denně. Děkuji za všechny užitečné rady.
Jinak,pokud cvičíte pravidelně a zdravě se stravujete...Ještě by mě zajímalo,jak zdravě? To je totiž velmi individuální pojem...Někdo se cpe permanentně sacharidy jako divý,myslí si,že zhubne,když si k tomu dá co já vím,jednu okurku či papriku...K tomu podpůrci cvičení doporučuji Sójový lecitin.Pouze můj názor.Nikomu ho nevnucuji
neříkám, že jím úplně zdravě, ale snažím se dodržovat nějaké zásady. Jako třeba nejím pečivo, sladké, slané a smažené. Ráno si obvykle dávám bílý jogurt s ovocem a nebo ovesné vločky s teplou vodou.K dopolední svačině ovoce. K obědu se snažím si dávat lehčí jídla. (kuskus, těstoviny atd., ale s přílohami to moc nepřeháním), k odpolední svačině většinou knackebrot se šunkou a nebo sýrem a večeři mám ráda lehkou jen třeba zalenina, šunka, sýr a knackebrot. K tomu vypiju tak 1,5 l vody a 3 hrnky zeleného čaje.
Dobrý den, z čeho usuzujete, že syrovátka je vhodná při hubnutí? Je to samý sacharid, kterých i tak máte ve stravě přemíru.Usuzuji z jídelníčku. Máte málo bílkovin. Takže pokud chcete něco pro podporu cvičení, zkuste nějaký proteinový nápoj. Radši syrovátkový protein( pozor nejde o čistou syrovátku jako ve vašem dotazu) než sojový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.