Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na sušenou syrovátku na hubnutí

Od: ff* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké je ideální dávkování sušené syrovátky při hubnutí. Je dobré to pít například místo svačin? Cvičím hodinu denně a snažím se jíst zdravě a taky jím 5x denně. Děkuji za všechny užitečné rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jinak,pokud cvičíte pravidelně a zdravě se stravujete...Ještě by mě zajímalo,jak zdravě? To je totiž velmi individuální pojem...Někdo se cpe permanentně sacharidy jako divý,myslí si,že zhubne,když si k tomu dá co já vím,jednu okurku či papriku...K tomu podpůrci cvičení doporučuji Sójový lecitin.Pouze můj názor.Nikomu ho nevnucuji :)

ff*
hodnocení

neříkám, že jím úplně zdravě, ale snažím se dodržovat nějaké zásady. Jako třeba nejím pečivo, sladké, slané a smažené. Ráno si obvykle dávám bílý jogurt s ovocem a nebo ovesné vločky s teplou vodou.K dopolední svačině ovoce. K obědu se snažím si dávat lehčí jídla. (kuskus, těstoviny atd., ale s přílohami to moc nepřeháním), k odpolední svačině většinou knackebrot se šunkou a nebo sýrem a večeři mám ráda lehkou jen třeba zalenina, šunka, sýr a knackebrot. K tomu vypiju tak 1,5 l vody a 3 hrnky zeleného čaje.

ff*
hodnocení

Ale samozdřejmě jsem jen člověk a nijak to nepřeháním, takže taky hřeším, ale nijak často.

fakirka

Dobrý den, z čeho usuzujete, že syrovátka je vhodná při hubnutí? Je to samý sacharid, kterých i tak máte ve stravě přemíru.Usuzuji z jídelníčku. Máte málo bílkovin. Takže pokud chcete něco pro podporu cvičení, zkuste nějaký proteinový nápoj. Radši syrovátkový protein( pozor nejde o čistou syrovátku jako ve vašem dotazu) než sojový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]