Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iveta živě - TV 5ka 5.12.2012

Od: kudrlinka odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, na internetových stránkách včerejší vysílání zatím nemají. Viděli jste 11. díl Iveta živě? Ráda bych se o tom dozvěděla více. Děkuji.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Ona ta troska ještě někoho zajímá? :D

kudrlinka
hodnocení

Tak už to naběhlo...*ua*

luke237
Tak si to uzivej, protoze to muze byt jeden z poslednich dilu. Petka ji chce udajne vykopnout: Aha Online, Super.

hodnocení

0x

Co to?

Kdo živě? Iveta...ta IVETA?

Na tu silně psychicky narušenou paní, co leze denně z novin a snad i z každé konzervy se někdo dívá?

Ne...nevěřím..vážně? Tak ona je ještě na svobodě...

ohneta*

Není na svobodě, ona to točí v rámci vycházek.

Tak je třeba jí ty vycházky zkrátit...a s přísnějším dozorem statného ošetřovatele:)

hodnocení

0x

Stačilo mi vidět asi dvouminutové video z toho jejího pořadu, kde byla naprosto na sr*ky, mluvila nesmysly... a oni to klidně vysílají.

Pojďte mě natočit jak uklízím pokoj a budete mít kvalitnější a zajímavější materiál *smich*

doplněno 06.12.12 14:15:

pardon, vypadlo mi písmenko... *na sr*čky :)

ohneta*

Tož to natoš a hod to sem, ať se pobavíme *smich*

kudrlinka
hodnocení

takže neviděli, chlapi ale díky za názor.*tuc*

ohneta*

Kudrlinko, raději se podívej na něco přínosnějšího. Jediná omluva by byla, kdybys to dostala za trest, jako odstrašující případ :D

kudrlinka
hodnocení

například? :-P

ohneta*
Třeba dokumenty o přírodě :-P
kudrlinka
hodnocení

...áááááá to mě nikdy nenapadlo*zed*

hodnocení

0x

Informace pro neznalé - ano TV Pětka, sponzoruje Ivetu Bartošovou, denně je živě ve vysílání a cílem je dát paní Ivetu "dokupy", aby mohla mít koncert v Lucerně. Já o tom vím, ale nesleduji, nemám na to nervy. Myslím, že paní Iveta postrádá sebereflexi... Na jejím místě bych si našla sponzora a odjela někam navždy např. na Kanáry, nebo do Austrálie...Myslím, že by to pro nisamotnou bylo nejlepší...

luke237
hodnocení

0x
Je az k neuvereni, ze za to Bartosova bere 300 TISIC MESICNE! *sok* *ee* *zed*
ohneta*

Aspon má na chlast a prášky.

kudrlinka
hodnocení

Někdo ji na tuhle cestu svedl.*nevi*

Svedl? Ono existuje takové slovo, říká se mu NE, a je třeba pro případ, když vám někdo něco nabízí a vy to nechcete.

kudrlinka
hodnocení

Né přímo nabízel. Měla jsem na mysli důvody.

luke237
Spise, nez ze ji k tomu nekdo svedl, si myslim, ze Bartosova je presne ten typ cloveka, ktery odvozuje svoji sebevedomi od toho, jak je popularni u jinych lidi. Chce byt slavna, chce, aby ji vsichni znali a klaneli se pred tim, jak je dobra a udela pro to uplne vsechno. Naprosto ztratila kontakt s realitou. Nedokaze pochopit, ze je uz nekolik desetileti zcela mimo misu a hlavni proud. Paberkuje a presto se nechce vzdat ani toho mala. Ostatne nic jineho ani neumi a tohle plati dobre, protoze lidi se radi divaji na naproste trosky.

hodnocení

0x

kudrlinko, já se včera dívala a zůstala jsem v úžasu nad tím, jak Ivetka mluví z cesty, plácá nesmysly, to se nedá jinak označit - a byli tam s ní Felix Slováček a textař (teď si nevzpomínám na jméno), se kterými připravuje ten koncert - a vůbec nechápu, proč ji podporují a proč do toho s ní jdou - já bych se bála, že mi tam udělá nějaký prů.er, a vůbec, být s ní v pořadu a poslouchat ty bláboly a ještě jí podporovat a usmívat se na ní, to se jim fakt divím, mají to zapotřebí? no, ale na 2.stranu, v těch úryvcích jak natáčí novou písničku, zpívala kupodivu pěkně a čistě... no ale stačilo mi, už se dívat hned tak nebudu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]