Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na internetových stránkách včerejší vysílání zatím nemají. Viděli jste 11. díl Iveta živě? Ráda bych se o tom dozvěděla více. Děkuji.
Stačilo mi vidět asi dvouminutové video z toho jejího pořadu, kde byla naprosto na sr*ky, mluvila nesmysly... a oni to klidně vysílají.
Pojďte mě natočit jak uklízím pokoj a budete mít kvalitnější a zajímavější materiál
pardon, vypadlo mi písmenko... *na sr*čky
Informace pro neznalé - ano TV Pětka, sponzoruje Ivetu Bartošovou, denně je živě ve vysílání a cílem je dát paní Ivetu "dokupy", aby mohla mít koncert v Lucerně. Já o tom vím, ale nesleduji, nemám na to nervy. Myslím, že paní Iveta postrádá sebereflexi... Na jejím místě bych si našla sponzora a odjela někam navždy např. na Kanáry, nebo do Austrálie...Myslím, že by to pro nisamotnou bylo nejlepší...
Svedl? Ono existuje takové slovo, říká se mu NE, a je třeba pro případ, když vám někdo něco nabízí a vy to nechcete.
kudrlinko, já se včera dívala a zůstala jsem v úžasu nad tím, jak Ivetka mluví z cesty, plácá nesmysly, to se nedá jinak označit - a byli tam s ní Felix Slováček a textař (teď si nevzpomínám na jméno), se kterými připravuje ten koncert - a vůbec nechápu, proč ji podporují a proč do toho s ní jdou - já bych se bála, že mi tam udělá nějaký prů.er, a vůbec, být s ní v pořadu a poslouchat ty bláboly a ještě jí podporovat a usmívat se na ní, to se jim fakt divím, mají to zapotřebí? no, ale na 2.stranu, v těch úryvcích jak natáčí novou písničku, zpívala kupodivu pěkně a čistě... no ale stačilo mi, už se dívat hned tak nebudu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.