Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravdu dobrá knížka?

Od: mysterypcgamer odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, jak všichni víte tak jsou tu za chvilku vánoce:)
a já už opravdu netuším co mamince koupit. A tak od vás potřebuju radu na nějkou opravdu úžasnou knižku, jelikož maminka ráda čte, tak by jí to mohlo udělat radost. Nejradši má knihy ze "skutečného života".. nevím jak to teď napsat. Ale prostě knihy kde někdo vypráv svůj příběh co zažil.. Co jsem tak koukal tak tu má nejčastěji takové ty drastické.. Kde žena vypráv o tom jak ji muž týral a tak.. nevíte někdo o opravdu dobré knížce toho typu?:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Chtěj v knihkupoectví od Simony Moniové- ta psala taklové knihy

tlapka*
hodnocení

0x

Tuhle si hrozně chvílilamoje mamka: kosmas.cz/... I když to samozřejmě není nic veselého.

hodnocení

0x

St.John Green - Mámin seznam

Pokud ma rada veci ze zivota, tak tohle je zarucene pro ni.

geryw
hodnocení

0x

Cesta na severozápad

Zatím dobrý

Dvě verze příběhu největších hrdinů české historie. Začneš číst a nepřestaneš, dokud nebudeš na konci. Fakt je to psáno strašně poutavě.

askmenow*

Na to bych si dávala pozor, na braztry Mašínovy jsou ve společnosti různé názory, myslím, že to není nejvhodnější dárek a mohl by někoho pobouřit.

Knihy od Moniové, pokud vím, nepopisují příběhy skutečných žen, ale příběhy smyšlené.

lidus*
hodnocení

0x

Sáhla bych po jedné z knih od Moniové i když zrovna já ji moc ráda nečtu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]