Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhodnotit pozemek

Od: janajanajana odpovědí: 2 změna:

Ahoj, nedávno jsem dostala od otce pozemek, který dříve vlastnil děda. Jedná se o pozemek, který dědovi kdysi zabavili, a když mu ho vrátili, byly už na něm postavěné dvě bytovky, park a kus silnice. Jedná se o pozemek velký cca 4,7 hektaru. Poslední odhad mám z roku 2008, cca 800tisíc. Otec v prosinci 2014 nabízel pozemek k prodeji městu za polovinu odhadu. Město pozemek nekoupilo, protože 2 bytovky město již nevlastní. Otec mi pozemek daroval, protože neví jak by ho zpeněžil, nemá již energii ani čas něco vyřizovat atd. Tak se ptám jak by se dal nejlépe zpeněžit?

Díky všem za rady a tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Záleží kde ten pozemek je, jestli na něm lze stavět a spousta dalších detailů...
Pokud by tam šlo stavět, tak postavit další bytovky a ty pak rozprodat...
janajanajana
hodnocení

Postavit další bytovky už nespíš nepůjde.. Je to u Litvínova

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]