Nejste přihlášen/a.
Včera jsem poprvé na Pětce viděl pořad od Ivetky...Sledujete to někdo?
Celou dobu mi přišla že je úplně mimo, ten její manžel to samé. Nijak se do ni nenavážím ale podle mě je to celé šaškárna. :D
doplněno 29.11.12 14:30:Ne manžel ale přítel a manažer nebo co to je...
Na tu Pětku se nedívám, škoda času.
Jinak máte pravdu, jakýkoliv pořad s Bartoškou /tím myslím Ivetu, ne Jirku Bartošku :D/ je opravdu šaškárna.
Ona je úplně mimo snad pořád, někteří lidé kolem ní se jí snaží pomáhat, ale ona na to viditelně kašle a každého znectí. Snad si v těch svých problémech ještě libuje.
Nejlepší by bylo ji už nemedializovat a nechat ji zmizet v propadlišti dějin. Máme tady řadu jiných rozumných lidí, kteří si zaslouží naši pozornost. Jaga.
Občas tam juknu, jestli se to přece jen nezlepší (zatím spíš naopak). Tuhle jsem viděl kousek živého přenosu, kde pí Bartošová na telefonickou otázku: "Jak se cítíte? Připadáte mi trochu nejistá", odpověděla: "Díky. Končím otázku. Sbohem".Ona je trochu mimo celá ta televize. Měli tam jako hosta pana Felixe Slováčka, který tam Ivetce hrál známou sklatbu na saxofon. Začalo to jako sólo, po pár taktech ovšem přešli na playback, lehce v jiné tónině a s doprovodem orchestru (který tam samozřejmě nebyl) a posledních pár taktů opět sólo v tónině původní. Docela to rvalo uši. Za něco takového bych se styděl i jako bohapustý amatér. A to se nezmiňuju o vulgarismu, kterým některé pořady přímo přetékají které sráží i jinak celkem vtipné zcény.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.