Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo k emailu

Od: ludmila* odpovědí: 9 změna:

Jak zjistit zapomenute heslo od mailu neznam uz ani kontrolni otazku?Nevite nekdo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym0
hodnocení

0x

Pokud existuje, tak nejjednodussi je kontaktovat podporu daneho email serveru, pokud je to nejaky free email. Oni se vas zeptaji na par veci a pak vam heslo bud daji nebo zresetuji. Slozitejsi cesta je hadat hesla. Existuji na to i programy.

ludmila*
hodnocení

Jak zní ta adrasa abych je mohla zkusit kontaktovat děkuji

To záleží u koho máte ten email zřízený. Seznam, centrum, gmail?

ludmila*
hodnocení

je to od seznamu

Tak buď požádete o vydání nového hesla pomocí vyplnění formuláře, tady je návod na vyplnění nebo zavoláte na technickou podporu

Telefon: +420 234 694 430 Po - Pá od 8.00 do 18.00

doplněno 13.08.15 12:28:

I když asi vás, když jim zavoláte, i tak odkáží na ten formulář. viz

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste oslovit poskytovatele Vaší mail. schránky a po vzájemné komunikaci Vám to heslo snad sdělí. Zdravím!

hodnocení

0x

Já jsem kdysi taky zapoměl heslo a neměl nastavené parametry pro případ zapomenutí.Kontaktoval jsem podporu,oni mi napsali ať napíšu několik adres na které jsem posílal zprávy.Napsal jsem jich asi 5 nebo šest a oni mi poslali nové heslo.Ale nějak musí ověřit,že Vám ten mail patří,takže jedna adresa na kterou jste psal asi stačit nebude.

ludmila*
hodnocení

Ja jsem z toho meilu ani moc tak neodesílala emaili, mám to jako přihlaovací adresu na facebook k němuž už taky nemám přístup neznám heslo k němu (dcera měnila a ted si už nepamatuje) potřebovala bych se tam dostat!Tak jak ted?Poraďte prosím

Pokud nemúžete nějak doložit,že mail je Váš,tak se tam nedostanete.Obraťte se na provozovatele.A pokud ho máte kvůli Facebooku,tak si jednoduše založte nový mail.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]