Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
opět se na Vás obracím s dotazem ohledně mé minulosti
Okolo let 1995 až 2000 jsem na PC hrál počítačovou hru, jednalo se o jakousi logickou hříčku, vše si pamatuji jenom matně, takže přiblížím:
Hra se odehrávala z pohledu shora, postavička byla z gumy, gelu, nebo nějaké takové hmoty, snad si dobře vzpomínám. princip hry stál na tom, že jste ovládali dvě takovéto postavičky a stoupáním na tlačítka a pod. jste je obě dostali až na konec dané mapy. Víc si bohužel nevzpomenu, kdyby ano připíšu to sem.
Prosím proto kohokoliv, kdo by mi poradil o jakou hru se mohlo jednat.
Děkuji za případné rady
S pozdravem
Jirka
NApadlo mě že byli možná z bláta ty postavičky
neco podobneho jako toto? To jsou sice rybicky , ale taky logicke a presouvanim atd... je dostanes z mapy cs.wikipedia.org/...
nene, jednalo se o 3D hru. pohled na ni byl jakoby shora
viz.: http://bulk.destructoid.com/ul/206564-review-z-the-game-ios-/1-620x.jpg
Ještě si pamatuji že ta oranžová postavička pila nějaké nápoje, ale nevím co to má za souvislost s hrou
Ano! To je ono ) Díky moc, už jsem ani nevěřil že mi někdo pomůže, poraďte.cz opět nezklamalo, opravdu moc, moc děkuji
Chtěl jsem Vám ohodnodit odpověď jako "dobrá odpověď" ale administrátor přesunul mojí otázku do volné diskuze a tam se hodnotit odpovědi nedají, to mě mrzí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.