Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo si pamatuje tuto hru - období 1995-2000

Od: matonka007* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
opět se na Vás obracím s dotazem ohledně mé minulosti :)
Okolo let 1995 až 2000 jsem na PC hrál počítačovou hru, jednalo se o jakousi logickou hříčku, vše si pamatuji jenom matně, takže přiblížím:
Hra se odehrávala z pohledu shora, postavička byla z gumy, gelu, nebo nějaké takové hmoty, snad si dobře vzpomínám. princip hry stál na tom, že jste ovládali dvě takovéto postavičky a stoupáním na tlačítka a pod. jste je obě dostali až na konec dané mapy. Víc si bohužel nevzpomenu, kdyby ano připíšu to sem.
Prosím proto kohokoliv, kdo by mi poradil o jakou hru se mohlo jednat.
Děkuji za případné rady
S pozdravem
Jirka

doplněno 28.11.12 10:43:

NApadlo mě že byli možná z bláta ty postavičky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

neco podobneho jako toto? To jsou sice rybicky , ale taky logicke a presouvanim atd... je dostanes z mapy cs.wikipedia.org/...

matonka007*
hodnocení

Díky za tip, ale hledám přesně tuto konkrnétní hru, nejen kvůli sobě ale i kvůli bratrovi, byla to první hra kterou jsme spolu kdy hráli, tak chci oživit vzpomínky :)

radekstyl
hodnocení

0x

dobry den neni to nahodou tahle hra

Mr. Robot and his Robot Factory

matonka007*
hodnocení

nene, jednalo se o 3D hru. pohled na ni byl jakoby shora
viz.: http://bulk.destructoid.com/ul/206564-review-z-the-game-ios-/1-620x.jpg
J
eště si pamatuji že ta oranžová postavička pila nějaké nápoje, ale nevím co to má za souvislost s hrou

tomasgulas
hodnocení

0x

Píšeš na PC... na Amize bylo něco takového, jmenovalo se to Silly Putty.

Něco mi to říká, jak to popisuješ v posledním příspěvku, ale nemohu si vzpomenout.

bucpet*
hodnocení

0x

nebylo to tohle? taky jsem to hrála

tomasgulas
28.11.12 16:24

Gameplay

matonka007*
hodnocení

Ano! To je ono :)) Díky moc, už jsem ani nevěřil že mi někdo pomůže, poraďte.cz opět nezklamalo, opravdu moc, moc děkuji

doplněno 29.11.12 10:51:

Chtěl jsem Vám ohodnodit odpověď jako "dobrá odpověď" ale administrátor přesunul mojí otázku do volné diskuze a tam se hodnotit odpovědi nedají, to mě mrzí :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]