Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat do politiky

Od: lao odpovědí: 9 změna:

Chci se zpetat mám vystudovaná práva a chtěla bych se dostat do politiky je to možné a jak?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Přihlas se do nějaké strany - nebo si založ vlastní... A pak už zbývá jen zlákat dost lidí - voličů, aby tě bylo někde vidět...

kt8d5*
hodnocení

0x

Samozřejmě to možné je. Nejdříve si vyberte politickou stranu. Pro Vaše účely je vcelku jedno jakou. Staňte se jejím členem. Choďte pilně na schůze a upozorňujte na sebe. Buď svými názory, nebo zkuste sbalit nějakého výše postaveného aparátčíka. A stále hlásat názory. A souložit. Když budete mít štěstí, tak Vás uvidíme v poslanecké sněmovně :).

mowla*

Že ty máš na mysli Kačku Biomasu...

*smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Lao, v podstatě je to velice jednoduché, ale obávám se, že své vzdělání zde absolutně nevyužiješ. Budeš muset studovat znova. Musíš se naučit lhát, krást, oblbovat lidi, dávat a brát úplatky, vykrucovat se z průserů a halvně hrabat, hrabat a hrabat na svůj píseček. V žádném případě neprat v potaz názor "lidu", s tím bys tam neprorazila.

iz*

Myslím, že ohled na "názor lidu" nehrozí. Tazatel/ka přece "chce do politiky", nikoliv něco prosazovat nebo hájit...

stribrnak*

Jestli máš vystudovaná práva a takhle hezky česky spisovně píšeš,tak tě vezmou všude*zed*

dedkoid*
hodnocení

0x

Což takhle sbalit nějakého politika? Je jich fůra a jsou celkem ve vatě. A když bude ženatej tak neva, s rozvody není v ČR problém.

A pak už jen v intinmí chvíli mu říct: "Tak jako ty vstupuješ do mně, chtěla bych já vstoupit do tvé partaje." A je vyhráno!

lidus*

Chlapi za ty postelové političky máte *palec*, dobrá rada.

rv*
hodnocení

0x

Raději se živte poctivě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]