Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemáte partnera pro taneček? Zvedněte pejska z pelíšku a naučte ho tančit.
Přeji Vám hezké pokoukání a zdravím!
.
Bene, děkuji za kouzelné pokoukání I tady platí: "Můj pes umí všecko. Neumí jen anglicky. A to proto, že nechci. Až budu chtít, naučím ho to."
Bene, všimnul jste si, že tyhle tanečky a podobné společné kratochvíle dělají jen dívky, ženy? Asi je to jemnou, dívčí ručkou.
Dobrý den, jo jo, já jsem svého pejska také anglicky neučil - nikam necestoval a když se díval na TV, tak tam viděl české titulky a to stačilo k pochopení děje. Ale, abych pravdu řekl, tak mně není jasné, jak toto (tanec) pejska naučit. Musí to být hodně práce a trpělivosti. Zdravím!
doplněno 31.07.15 10:26:No, to také. A také to bude o trpělivosti, kterou muži většinou nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.