Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč jsou lidé takoví

Od: jikhgfthkjikhj odpovědí: 8 změna:

Proč jsou někteří lidé šťastní, mají přátele, záliby a žijou život, a jiní se jen trápí, nikoho nemají a sedí u pc?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gutree
hodnocení

0x
Je to nespravedlnost života. Holt vsichni nemáme takové štěstí.

hodnocení

0x

42...kdo nepochopil, jako by nebyl..*smich*

iz*
hodnocení

0x

To je jednoduché:

Ti kteří nikam nechodí a jen sedí u PC, se nemůžou s nikým seznámit,

proto nikoho nemají a trápí se...

hodnocení

0x

Lidi jsou prostě takoví, jak se chovají k druhým. Kdo nic nedává, nic nedostane. Dává všecko počítači a vrací se mu to. Jsou oba spokojení a šťastní. On i pc. Až se rozhodne dát něco lidem, třeba úsměv, vrátí se mu to. Prozatím nic jiného, než počítač nechce. Je to pohodlné, je u něj šťastný.

doplněno 30.07.15 07:17:

Kutululu, ale co píšete vy a co píšu já, to je naprosto totéž. Nemá nikoho, protože jen sedí u pc. *hej*Musí zvednout pr*del a jít mezi lidi. Počítač mu nikoho nenajde! To si buďte jistý!

kutululu
hodnocení

0x

Já si myslím, že otázka nebyla myšlena tak, že by dotyčný dobrovolně seděl u počítače. Když člověk nikoho nemá, tak co má dělat, sám těžko někam vyrazí, a tak nezbyde nic jiného než sedět doma u televize nebo se zabavit na počítači, tím pádem je jasné, že se ani s nikým neseznámí.

doplněno 30.07.15 08:16:

babkazov: reagovala jsem na to, že píšete, že jsou oba šťastní, tak jsem se domnívala, že myslíte nějakého IT, kterého práce s pc opravdu baví a nepotřebuje kontakt s lidmi. Já si to tedy nemyslím, že je šťastný, člověk když se potřebuje zabavit, tak většinou sáhne po počítači nebo uklízí, vaří, dívá se na televizi, ale pochybuji, že by byl u toho šťastný, jen je rád, že nějak zabije čas.

hodnocení

0x

Přátelé si člověk získává po celý život,,jen záleží na vás,jaké si hledáte. Stačí 1-2 ,,ale také jsou mezi tím kamarádi.Záleží jaké máte koníčky,jestli si máte s druhými o čem povídat a o tom se pak odvíjí ,,nesedění u PC ,,ale jiná činnost.

buss
hodnocení

0x

Protože jsou to lidé se svým mozkem. A co se tak podívat sám na sebe, pak okolí a zamyslet se?

72mona3*
hodnocení

0x

Je to povahou. Pokud jste introvert, těžko vyrazíte za zábavou, odhodíte zábrany a vrhnete se do víru života. Není to něco, co si můžeme vybrat. Je to základ, který nám byl dán. A je jen na nás, co s tím uděláme. Nesmí se všechno hned vzdávat. Je to boj na celý život. Neuzavírat se. PC je jen prostředek ke zprostředkování jiného typu komunikace. Mona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]