Nejste přihlášen/a.
Firma Oresi? už nikdy více. ve firmě nepracují kvalifikovaní lidi. nikkdo až na pár vyjímek vtéto firmě nepracuje déle než rok. jsou to velice nekvalitní kuchyně. jak se to říká levný polský šmejd.. každé dvířka mají jiný rozměř montéři jsou nekvalitní. montovali mi tuto kuchyň třikrát adokonce tito blbci vyřízli větší díru na varnou desku. nedovýrají dvířka a dvířka namyčku jsou větší o dva cm. vedení oresi taky stojí za prd. je to fakt strašné nikdo si tuto kuchyň nekupujte
Dobrý den. Musim s vami souhlasit. Mela jsem u teto firmy pracovat.Při konkurzu jsem měla možnost si kuchyně prohlédnout. Jsem ráda že tam nepracuji. Při představě že bych nabízela luksusní kuchyně jak to nazívají zákazníkům mi naskakuje husí kůže. Jsem žena a sedum let jsem pracovala v truhlárně. Kde jsem taky dělala z lamina korpusy na kuchynské linky. Dviřka z masivu, lamina nebo lisované. Ale kvalita byla úplne jiná. Bohužel kuchyne Oresi nejsou delané na kvalitu ale na kvantitu. Kvalitou by nikdy nevidělali. A polské lamino zákazník pozná pouze když přijde do prodejny s metrem a změří si sílu lamina. Naše lamino má sílu 1.8 mm polské 1.6mm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.