Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nedávno za mnou přišla šéfova že mi zvýší plat o 8000 kč.Můj kolega už skončil a já přebírám po něm práci kterou jsme měli na půl.
Naše šéfova hodně zapomíná a začínám tušit že se zapomelo i na mě.Jak ji dat slušně najevo,připomenout že mi nebylo dáno co bylo přislíbeno?
Ona je pravda že má čas do pátku,tak já za ní dojdu cca v pátek dopoledne,když ji to řeknu tak taková věc i kdyby na to zapomela se dá zařídit do hodinky ne?Jde to dat třeba i zpětně třeba 4 dny v novém měsíci?Nebo se mám fakt vytočit a dělat si svou práci i když to možné dopadne pak i tak že si prostě najdu práci jinde?Mě jde o podstatu na tohle by se nemělo zapomínať...
Určitě neodcházejte, 8 tisíc je pěkná suma. Možná, že se vedoucí unáhlila a jak se řiká, ráno moudřejší večera, bude couvat a částku poníží.
Vy musíte vědět, jak jste tam v práci vytížení. Převzít ke svojí práci ještě další úvazek mě napadá trochu kacířská myšlenka, že asi nejste úplně na celou pracovní dobu vytížený. Leda byste pracovali na zkrácený úvazek.
V dnešní době bojujte za těch osm tisíc. Nevyhrožujte, ale snažte se komunikovat a najít řešení. Poukažte na svoje kvality, zkušenosti, náročnost práce, kterou budete muset odvádět za kolegu. I když je každý postradatelný, kde najdou takového pracovníka, jako jste Vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.