Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidání platu

Od: doromos odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,nedávno za mnou přišla šéfova že mi zvýší plat o 8000 kč.Můj kolega už skončil a já přebírám po něm práci kterou jsme měli na půl.

Naše šéfova hodně zapomíná a začínám tušit že se zapomelo i na mě.Jak ji dat slušně najevo,připomenout že mi nebylo dáno co bylo přislíbeno?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

0x

Zajít za ní a normálně se připomenout nebo ji hodit kolegovu práci na stůl a ať si to dělá sama tu práci navíc.

vilik*
hodnocení

0x

Normálně bych tam došel s tím, že si jdu podepsat nový mzdový výměr, aby se na to nezapomnělo, když se bude cukat, tak s klidem, že počkáte, že jste myslel, že už to má připravené, když to říkala.

doromos
hodnocení

Ona je pravda že má čas do pátku,tak já za ní dojdu cca v pátek dopoledne,když ji to řeknu tak taková věc i kdyby na to zapomela se dá zařídit do hodinky ne?Jde to dat třeba i zpětně třeba 4 dny v novém měsíci?Nebo se mám fakt vytočit a dělat si svou práci i když to možné dopadne pak i tak že si prostě najdu práci jinde?Mě jde o podstatu na tohle by se nemělo zapomínať...

pohanka*

Určitě neodcházejte, 8 tisíc je pěkná suma. Možná, že se vedoucí unáhlila a jak se řiká, ráno moudřejší večera, bude couvat a částku poníží.

Vy musíte vědět, jak jste tam v práci vytížení. Převzít ke svojí práci ještě další úvazek mě napadá trochu kacířská myšlenka, že asi nejste úplně na celou pracovní dobu vytížený. Leda byste pracovali na zkrácený úvazek.

V dnešní době bojujte za těch osm tisíc. Nevyhrožujte, ale snažte se komunikovat a najít řešení. Poukažte na svoje kvality, zkušenosti, náročnost práce, kterou budete muset odvádět za kolegu. I když je každý postradatelný, kde najdou takového pracovníka, jako jste Vy.

hodnocení

0x

říka se kuj železo dokud je žhavé zašel bych hnedka zitra, v pátek se může vymluvit, že až od dalšího měsíce a máte 8 talířu víte kde. A zitra už budete vědět na čem jste a nemusíte na to myslet do pátku. *smich*

doromos
hodnocení

Máte pravdu,zajdu za ní zítra,přinejhorším pozítří aby se to do pátku dalo stihnout.Děkuji:)

uska*

Žádné pozítří, ale ZÍTRA ! Z čeho máte strach? Chcete ty peníze? Tak nic neodkládat. Po zítří si šéfová zlomí nohu a budete třeba 3 měsíce na neschopence. A vy budete tři měsíce dělat 2 práce za 1 plat.

eivlis*
hodnocení

0x
Taky jsem toho názoru, že řešit co nejdříve a nečekat.. Možná skutečně šéfova zapomněla, možná jen zkouší, takže být vama, tak to resim..

buss
hodnocení

0x

VY se neumíte rozhodnout, o sebe se postarat, o něco si říct, zvlášť, když to bylo slíbeno?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]