Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek mám koupit?

Od: dinkyjane* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

je to sice docela přečasné, ale přemýšlím nad tím, co oupit mému bratrovi k Vánocům. Už ani kamarádi nevědí, co mu mám koupit.. Je mu 19 a má rád fotbal.. Vůbec mě nic nenapadá.. Za kterýkoliv nápad bych byla ráda, děkuji =)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aneta311*
hodnocení

3x

Dobrý den, kupte mu nějaký poukaz do obchodu se sportovním vybavením. Třeba Sportisimo a tak. On už si něco vybere :)

dinkyjane*
hodnocení

To zní docela dobře =)

krkovicka*
hodnocení

0x
Má rád fotbal...To si myslím že toho do devatenácti dostal hodně o fotbalu,aby něco nového přidal do sbírky;) Co tričko nebo něco na parádu?Chodí do školy nebo už pracuje?Taška na notebook.Něco do sportu.Nejlepší bude se ho zeptat.Sourozenci si většinou kupují jen symbolické dárky(bonbóny,kytky...).
doplněno 07.11.12 16:06: Vážně.Neřešte fotbal,ale oblečení například,kosmetiku nebo poukazy.
dinkyjane*
hodnocení

Co se týče fotbalu, tak toho tolik ještě nedostal bych řekla.. =)

fidonet*
hodnocení

0x

Kupte mu domino ( na blbou otazku, blbá odpověď )

Já mám rád Formule, co koupite mně? Napovím: chci přímočarou pilu.

Co se tak zeptat bratra, nebo vypozorovat co se mu líbí, parfem, el.holící strojek.

Nevíme o něj zhola PRD, jak můžete čekat radu?

Chcete něco univerzalního? Kupte mu dárkový poukaz do TESCO, nebo jinam, at si sám vybere.

doplněno 07.11.12 16:01:

Teď mě napadlo: včera jsem ve městě koukal na tryčka světových týmů: dresů

Cena sice cca 2000 kč, ale potěší

doplněno 07.11.12 16:02:

tryčka *zed**zed* Tryčka nikde nehledejte, ale trička JO *haha*

Co člověk napíše na PC klavesnici, to by nevěřil. LOL vypadám jako *afro*

dinkyjane*
hodnocení

Vím, že je to blbá otázka, ale už fakt nevím..

hahanaj*
hodnocení

0x

nějakou knihu o fotbale

dinkyjane*
hodnocení

To už má.. =/

ppps
hodnocení

0x

určitě sedák do pokoje ve tvaru fotbalového míče,pohodlné a super,a určitě si na tom rad posedí i po treningu ...:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]