Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je název této látky

Od: jarm® odpovědí: 2 změna:

Napadlo mě udělat ruční vánoční dárky. Jedním z nápadů jsou šály. Tuto mám koupenou a chtěla bych znát název této látky a kde se dá koupit, zda máte zkušenosti. Potřebuji bílou barvu, barvu na textil už mám.

Jaký je název této látky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jelitos*
hodnocení

2x

Až příjde máma z práce, tak se ji zeptám a napíšu zde. Dlouhou dobu pracovala v metráži, tak bude vědět.

doplněno 07.11.12 18:43:

Stejnou látku těžko seženete. Mřízku vytvoříte háčkováním z jemné bavlněné příze, ale asi bych to nekombinovala. Lehčí je nabatikovat fáčovinu barvou na látky (šátek bude hladký).

hodnocení

Díky moc, mám o i s popisem. Původně jsem chtěla tuto látku - tedy fáčovinu - namočit srolovat kolem nějakého hrnku nebo kelímku a zapouštět barvy, ale tento postup vůbec není špatný. Už se těším na tvoření. Oběhnu obchody s metráží a když neseženu, tak objednám po netu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]