Nejste přihlášen/a.
V supermarketu prodávají okurky zabalené do igelitu. Rajčata a jablka strkám do igelitového sáčku, který visí v obchodě a lepím na něj po zvážení cenovku.
V ledničce se okurky v igelitu rosí. Mám okurku z igelitu vyndat?
Okurku, pokud není v igelitu, pevně zabalím, naroluji do igelitu. Nemá ráda vzduch. Proto jsou v pevné fólii. Vydrží hooodně dlouho, když jsou v dole v šuplíku na zeleninu. Hlávkový salát také stáhnu do sáčku, ale ne tak pevně. Vydrží také dlouho čerstvý. Jako ledový salát. Ostatní zeleninu i ovoce nechávám v igelitovém sáčku volně, bez stažení.
Koupené ovoce a zeleninu vyndám doma ze sáčků a v chladném špajzu rozložím do proutěných košíků, takových nízkých, jakoby ošatek. Mám zkušenost, že vydrží vše daleko déle. Když jsem občas něco zapomněla v sáčku, začalo se to brzy kazit. Proto jsem se už naučila si to hlídat a hned po nákupu pěkně do košíku. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.