Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rajčata, okurky, jablka v igelitu?

Od: saavik odpovědí: 6 změna:

V supermarketu prodávají okurky zabalené do igelitu. Rajčata a jablka strkám do igelitového sáčku, který visí v obchodě a lepím na něj po zvážení cenovku.

V ledničce se okurky v igelitu rosí. Mám okurku z igelitu vyndat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

osobně mám vyzkoušeno, že bez sáčku vše dýl vydrží - dávám dolů do lednice

a jablka a rajčata dávám do špajzu , z lednice nejsou chutná - nemají pak svou přirozenou chuť

iz*
hodnocení

0x

Já dávám okurky i další zeleninu (nechávám v otevřených sáčcích) do chladného špajzu - tam se nerosí a nesníme-li je dříve, vydrží cca týden.

pacourek*
hodnocení

0x

Všechnu zeleninu vytahnou z igelitu a vysušit protože tí prodloužíte její trvanlivost

hodnocení

0x

Okurku, pokud není v igelitu, pevně zabalím, naroluji do igelitu. Nemá ráda vzduch. Proto jsou v pevné fólii. Vydrží hooodně dlouho, když jsou v dole v šuplíku na zeleninu. ;) Hlávkový salát také stáhnu do sáčku, ale ne tak pevně. Vydrží také dlouho čerstvý. Jako ledový salát. Ostatní zeleninu i ovoce nechávám v igelitovém sáčku volně, bez stažení.:)

hodnocení

0x

Souhlasím, rajčata nepatří do lednice, mám na lednici mísu, a do ní dávám rajčata, kde ještě hezky "dojdou". Jinak ostatní zeleninu (okurky, mrkev...) když přinesu z obchodu tak vybalím a dám do lednice do šuplíku určeného na zeleninu.

hodnocení

0x

Koupené ovoce a zeleninu vyndám doma ze sáčků a v chladném špajzu rozložím do proutěných košíků, takových nízkých, jakoby ošatek. Mám zkušenost, že vydrží vše daleko déle. Když jsem občas něco zapomněla v sáčku, začalo se to brzy kazit. Proto jsem se už naučila si to hlídat a hned po nákupu pěkně do košíku.;) Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]