Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte že 21,12,2012 stane? bojíte se toho dne? :P Je několik možností co se prý muže stát co si myslíte vy?
1)KOnec světa
2)Nic se nestane
3)něco jako že lidi se v ten den změní,a budou se chovat jinak
4) že se otočí kontinenty,něco takovýho jako :v africe zima,na pólu tropy apod..
5) Nebo co si myslíte že se stane?
Na toto téma jsme si povídaly s příbuzným a přišla řeč na to že by mělo dojít k nějaké velké erupci na slunci a ta by vyřadila všechny elektronické přístroje. Což by by byla katastrofa stačí se rozhlídnout doma co by vám nejelo. Ale to je spíše teoretické a jsou to takové hypotézi kterým moc ani jeden nevěříme nic méně hodně věci , pádných důkazů odkazuje na ono datum ale to nic neznamená konec koncu jeden konec světa už byl .. já ho přežil
a nepamatuji si že nějaký můj známý by při tom konci světa umřel (1.1.2000)
. Ale uvidíme no brzo se dozvíme co se stane už jenom 26 dní. A uplně stejně jako všechný svátky to vychází tak blbě zas na pátek
Proč to nemůže být v pondělí? ![]()
Ale věřím že o tom konci světa nás bude informovat věrohodné zpravodajství na nově takže nemusíme mít strach ![]()
Jí osobně myslím, že vše půjde dál ve starých kolejí. Každopádně s tou sluneční erupcí to je ale jaksi pravda, je to i vědecky ověřený. Někdy v tuto dobu mají bý velké jaderné erupce na slunci a to zrovna v místech, které je nakloněné k nám.
Jedna věc se stane určitě. 21.12.2012 ve 12 hodin 11 minut končí podzim a nastává astronomická zima. Taky bude zimní slunovrat, takže nejkratší den. ![]()
Navíc se hrůzou pomine pár magorů, kteří budou marně očekávat buď konec světa (podle mayského kalendáře), nebo třídenní zhasnutí slunce (podle bůhví čeho). ![]()
hele nevíte někdo, v kolik hodin má to slunce zhasnout? Nerad bych si někde potmě rozbil hubu, tak abych to stihl domů ještě za světla
.
To slunce tu bylo nedávno řešeno
to mě taky dostalo. jsou tuny důkazů pro to že to slunce zhasne ale nikdo neví jaké to jsou ![]()
trochu zvláštní je to že jsem slyšel jednu z možností konce světa že do Země narazí nějaká záhadná planeta- Planeta X která volně putuje vesmírem. A co jsem se dneska nedočetl? Nějaká planeta skutečně putuje vesmírem a jmenuje se CFBDSIR2149 a je od Země vzdálená asi 100 světelných let? Neni to zvláštní?
doplněno 18.11.12 20:23:jinak ještě každých 6 let se magnetické pole země trochu oslabuje no a tento rok by mělo být údajně úplně vychýlené. Stane se to? a bude to mít nějaký důsledek na nás a naši planetu. To se zanedlouho dozvíme.
Tohle je seznam planetek/asteroidů, které kříží dráhu Země a je potencionální možnost nárazu... a je ještě to nejsou všechny... lidi... fakt... jsme ve vesmíru, ale fyzika platí furt stejná...
Lidska mysl se vždycky,ale vždycky chytá všeho čemu je možné věřit.Da si to pěkně do souvislosti a sevře nás pocit obav.To je její vyživa.Víra,at je to čehokoli...tak vznika hloupost...![]()
Než člověk začne nečemu věřit tak si prostudujte dost materialu z dílny vědců a nevěřme všemu co nám internet předhodí.![]()
Stane se toho tolik,ale nic ,co by souviselo s koncem světa.
Někde jsem četla,že prostě došlo místo,kam Mayové psali propočty(tabulky),kteří plánovali v cyklech.Nedávno našli archeologové někde v Guatemale ruinu stavení a místnost,kde jsou propočty do roku cca 7000.Navíc,že původní datum 21.12.2012 je propočten dle gregoriánského kalendáře,který Mayové pochopitelně vůbec neznali.Takže...
No a pohádku O červené karkulce jsem také četla.
Dokoce znám člověka,který neplánuje dál než do tohoto data.Asi by už neměl hulit.![]()
Ať se děje co chce,žijme naplno!
No a ja protoze na plno neziju, tak cekam aspon na nejakou malou zmenu.
aby me to trochu probudilo do zivota. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.