Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte že 21,12,2012 stane? bojíte se toho dne? :P Je několik možností co se prý muže stát co si myslíte vy?
1)KOnec světa
2)Nic se nestane
3)něco jako že lidi se v ten den změní,a budou se chovat jinak
4) že se otočí kontinenty,něco takovýho jako :v africe zima,na pólu tropy apod..
5) Nebo co si myslíte že se stane?
Na toto téma jsme si povídaly s příbuzným a přišla řeč na to že by mělo dojít k nějaké velké erupci na slunci a ta by vyřadila všechny elektronické přístroje. Což by by byla katastrofa stačí se rozhlídnout doma co by vám nejelo. Ale to je spíše teoretické a jsou to takové hypotézi kterým moc ani jeden nevěříme nic méně hodně věci , pádných důkazů odkazuje na ono datum ale to nic neznamená konec koncu jeden konec světa už byl .. já ho přežil a nepamatuji si že nějaký můj známý by při tom konci světa umřel (1.1.2000)
. Ale uvidíme no brzo se dozvíme co se stane už jenom 26 dní. A uplně stejně jako všechný svátky to vychází tak blbě zas na pátek
Proč to nemůže být v pondělí?
Ale věřím že o tom konci světa nás bude informovat věrohodné zpravodajství na nově takže nemusíme mít strach
Jí osobně myslím, že vše půjde dál ve starých kolejí. Každopádně s tou sluneční erupcí to je ale jaksi pravda, je to i vědecky ověřený. Někdy v tuto dobu mají bý velké jaderné erupce na slunci a to zrovna v místech, které je nakloněné k nám.
Jedna věc se stane určitě. 21.12.2012 ve 12 hodin 11 minut končí podzim a nastává astronomická zima. Taky bude zimní slunovrat, takže nejkratší den.
Navíc se hrůzou pomine pár magorů, kteří budou marně očekávat buď konec světa (podle mayského kalendáře), nebo třídenní zhasnutí slunce (podle bůhví čeho).
hele nevíte někdo, v kolik hodin má to slunce zhasnout? Nerad bych si někde potmě rozbil hubu, tak abych to stihl domů ještě za světla .
To slunce tu bylo nedávno řešeno to mě taky dostalo. jsou tuny důkazů pro to že to slunce zhasne ale nikdo neví jaké to jsou
trochu zvláštní je to že jsem slyšel jednu z možností konce světa že do Země narazí nějaká záhadná planeta- Planeta X která volně putuje vesmírem. A co jsem se dneska nedočetl? Nějaká planeta skutečně putuje vesmírem a jmenuje se CFBDSIR2149 a je od Země vzdálená asi 100 světelných let? Neni to zvláštní?
doplněno 18.11.12 20:23:jinak ještě každých 6 let se magnetické pole země trochu oslabuje no a tento rok by mělo být údajně úplně vychýlené. Stane se to? a bude to mít nějaký důsledek na nás a naši planetu. To se zanedlouho dozvíme.
Tohle je seznam planetek/asteroidů, které kříží dráhu Země a je potencionální možnost nárazu... a je ještě to nejsou všechny... lidi... fakt... jsme ve vesmíru, ale fyzika platí furt stejná...
Lidska mysl se vždycky,ale vždycky chytá všeho čemu je možné věřit.Da si to pěkně do souvislosti a sevře nás pocit obav.To je její vyživa.Víra,at je to čehokoli...tak vznika hloupost...
Než člověk začne nečemu věřit tak si prostudujte dost materialu z dílny vědců a nevěřme všemu co nám internet předhodí.
Stane se toho tolik,ale nic ,co by souviselo s koncem světa.
Někde jsem četla,že prostě došlo místo,kam Mayové psali propočty(tabulky),kteří plánovali v cyklech.Nedávno našli archeologové někde v Guatemale ruinu stavení a místnost,kde jsou propočty do roku cca 7000.Navíc,že původní datum 21.12.2012 je propočten dle gregoriánského kalendáře,který Mayové pochopitelně vůbec neznali.Takže...
No a pohádku O červené karkulce jsem také četla.Dokoce znám člověka,který neplánuje dál než do tohoto data.Asi by už neměl hulit.
Ať se děje co chce,žijme naplno!
No a ja protoze na plno neziju, tak cekam aspon na nejakou malou zmenu. aby me to trochu probudilo do zivota.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.